Με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών κατέρχεται η Μακαρία Άντρη Στυλιανού

Με το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών κατέρχεται στις βουλευτικές εκλογές η γνωστή ακτιβίστρια, Μακαρία Άντρη Στυλιανού
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κυρία Στυλιανού ήταν ηγετικό στέλεχος της Κίνησης Αγανακτισμένων Πολιτών που οργάνωνε το καλοκαίρι του 2011 τις συγκεντρώσεις έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας κάθαρση και δικαιοσύνη για το έγκλημα στη ναυτική βάση στο Μαρί.
 
Στις Προεδρικές  εκλογές  το 2013 είχε μία πολύ δυναμική παρουσία ως ανεξάρτητη υποψήφια λαμβάνοντας 1898 ψήφους, ή ποσοστό 0.43%.
 
Η Μακαρία Άντρη Στυλιανού, γεννήθηκε στις Πάνω Πλάτρες στις 19/1/1966. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Σωτήρος στη Λάρνακα και ακολούθως στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννη με Άριστα. Συνέχισε τις σπουδές της στην Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου, στο Τμήμα Νηπιαγωγών. Ακολούθως, εργάστηκε στη Λεμεσό για 4 χρόνια στην Προδημοτική εκπαίδευση. Παράλληλα υπηρετούσε ως αξιωματικός της Πολιτικής Άμυνας, επί εθελοντικής βάσης στον τομέα των Πρώτων Βοηθειών.
 
Το 1991 κατετάγη στην Εθνική Φρουρά, ως εθελόντρια υπαξιωματικός. Υπηρέτησε στο BMH και στο Υπουργείο Άμυνας. Το 1993 διορίστηκε στη Δημοτική Εκπαίδευση, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων από όπου πήρε και το πτυχίο Επιστημών Αγωγής στον Κλάδο Δασκάλων. Από το ίδιο Πανεπιστήμιο, πήρε το Διδακτορικό της τίτλο, από το Τμήμα Επιστημών Αγωγής στον κλάδο Νηπιαγωγών. Εργάστηκε σε πάρα πολλά σχολεία της Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας. Σήμερα είναι διευθύντρια σε δημοτικό σχολείο στη Λευκωσία.  Είναι μονογονιός, μητέρα τεσσάρων παιδιών, δύο θυγατέρων και δύο υιών.
 
 

Δειτε Επισης

Πυρά ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ για διαμαρτυρία για παύση Οδυσσέα-«Η αμφισβήτηση της απόφασης είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία»
Προκλητικός ο Τούρκος ΥΠΑΜ-«Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην Κύπρο»
Ξεκαθαρίζει πως προχωρά ο εκσυγχρονισμός της Ελεγκτικής ο Χαρτσιώτης-Συναντά Β. Γενικό Ελεγκτή
Στο Υπουργικό ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2025
Από το 2020 στο 2024... Ένας πόλεμος με πολλές μάχες και τίτλοι τέλους με προαναγγελία για νέα αρχή
Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό
Ζητά επαναπροσδιορισμό πορείας στο Κυπριακό ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης