Ενδιαφέρον για διακοπές εκμάθησης γκολφ στην Κύπρο

Ενδιαφέρον για διοργάνωση τουρνουά γκολφ Pro-Am στην Κύπρο, στα τέλη του 2016, καθώς διακοπών εκμάθησης γκολφ “Golf Pro Groups”, το Φεβρουάριο του 2017, εκφράστηκε ύστερα από ταξίδι στην Κύπρο ομάδας επαγγελματικών γκολφέρ και δημοσιογράφου στην Κύπρο, το οποίο διοργάνωσε ο εξειδικευμένος Οργανωτής Ταξιδίων Γκολφ Kuoni Golfreisen από την Αυστρία, με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως Τουριστικού Προορισμού Γκολφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, το πρόγραμμα φιλοξενίας στηρίχθηκε από  τον ΚΟΤ, τα γήπεδα γκολφ Aphrodite Hills, Eléa, Minthis Hills και Secret Valley και τα ξενοδοχεία Columbia Beach Resort Hotel και Aphrodite Hills.  Κατά την επίσκεψη τους, οι γκόλφερ είχαν την ευκαιρία να παίξουν γκολφ στα τέσσερα γήπεδα, αλλά και να απολαύσουν τις υπηρεσίες ψηλής ποιότητας των ξενοδοχείων, την τοπική γαστρονομία και την κυπριακή φιλοξενία.

Απώτερος σκοπός του εν λόγω ταξιδιού ήταν η γνωριμία των επαγγελματιών γκολφέρ με το προϊόν γκολφ της Κύπρου - ειδικά τον χειμώνα, ιδανική περίοδο για διακοπές γκολφ - και η προώθηση του νησιού με πακέτα ως Τουριστικό Προορισμό Γκολφ, τόσο για Διακοπές Γκολφ αλλά και για Εκμάθηση Γκολφ.  Επιπρόσθετα, η Κύπρος θα προβληθεί με άρθρο σε εξειδικευμένο περιοδικό γκολφ της Αυστρίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο ΚΟΤ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η ευχάριστη εμπειρία των γκολφέρ στην Κύπρο και η προβολή που θα δοθεί στην Αυστρία θα συμβάλουν θετικά στην προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού Τουριστικού Προορισμού Γκολφ. 

`Οπως αναφέρεται, η Αυστρία αποτελεί σημαντική αγορά για προσέλκυση Τουρισμού Γκολφ, ειδικά την χειμερινή περίοδο, αφού διαθέτει πέραν των 100,000 εγγεγραμμένων γκολφέρ, ενώ η αεροπορική σύνδεση με την Κύπρο είναι ολόχρονη.

ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Ζήτησε άμεσα τα στοιχεία στελέχωσης των Συμπλεγμάτων ο ΥΠΕΣ
Οκτώ τυχεροί κέρδισαν αλλά δεν εξαργύρωσαν τα λαχεία τους-Επιστρέφουν στο κράτος τα χρήματα εντός Νοεμβρίου
Στη Γενεύη η Επ. Νομοθεσίας για αξιολόγηση Κύπρου για Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτιστικά Δικαιώματα