Έτοιμα τα έντυπα για επίδομα τέκνου και μονογονιούς

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε ότι τα νέα έντυπα αιτήσεων για την παροχή επιδόματος τέκνου και μονογονεϊκής οικογένειας για το 2016, θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 15/03/2016.

Το έντυπο αίτησης για το επίδομα τέκνου και το επίδομα μονογονεϊκής οικογένειας (ενιαίο έντυπο) μπορεί να εξασφαλιστεί από τα γραφεία της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας (Τεύκρου 6, 1066 Λευκωσία), τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε όλη την Κύπρο, τα Επαρχιακά Ταχυδρομικά Γραφεία (Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου) καθώς και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: http://www.mlsi.gov.cy.

Οι συμπληρωμένες αιτήσεις με όλα τα απαραίτητα έγγραφα υποβάλλονται στην Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε όλη την Κύπρο και στα Επαρχιακά Ταχυδρομικά Γραφεία (Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου). Επίσης, οι συμπληρωμένες αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας 1489 Λευκωσία.

Σε τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, οι οποίες λαμβάνουν επίδομα τέκνου σε μηνιαία βάση, θα καταβληθεί αυτόματα και κατ΄εξαίρεση το επίδομα τέκνου και μονογονεϊκής οικογένειας, μέχρι και τον Απρίλιο 2016, νοουμένου ότι, βάσει των στοιχείων της περσινής αίτησής τους, το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα τους δεν ξεπερνούσε τις €39.000.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της