Στους 24 βαθμούς ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί μέχρι το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 7 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το Σαββατοκύριακο περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.
 

Δειτε Επισης

Απαντά για τη διαμαρτυρία στο Στρόβολο το Τμήμα Πολεοδομίας-«Η είσοδος έχει ακυρωθεί βάσει σχεδιασμού»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά