Υπάλληλος σε Μέσι: «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να ασχολείται με τον ποδόσφαιρο και να μην αναγνωρίζει τον Λιονέλ Μέσι;
 
Μην βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά. Επιβεβαιωμένα υπάρχει ένας που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου και του ζήτησε ταυτότητα! Το... πρωτοφανές περιστατικό συνέβη αμέσως μετά το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αργεντινής με την αντίστοιχη της Βολιβίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.   
 
Ο Μέσι ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να περάσουν από έλεγχο ντόπινγκ. Κατευθύνθηκε προς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου τον περίμεναν οι αρμόδιοι υπάλληλοι, που είχαν σημειωμένα στα κιτάπια τους τα ονόματα των παικτών από τους οποίους θα έπρεπε να πάρουν δείγμα. Μαζί του ήταν και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Χερόνιμο Ρούγι. 

Ένας υπάλληλος, όμως, παρά το γεγονός ότι η δουλειά του είναι να βρίσκεται σε αγωνιστικούς χώρους και να κάνει τους ελέγχους στους αθλητές δεν αναγνώρισε τον άσο της Μπαρτσελόνα και του ζήτησε ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι όντως είναι ο Λιονέλ Μέσι του Χόρχε και της Σέλια, το γένος Κουτσιτίνι. Μόνο όταν είδε ταυτότητα, έδωσε την άδεια για να προχωρήσει η διαδικασία... 
 
Πηγή: sdna.gr