Πιστόλι 7.65 μιλιμέτρων με γεμιστήρα κάτω από κάδο σκουπιδιών

Πιστόλι 7.65 μιλιμέτρων με γεμιστήρα, γερμανικής κατασκευής εντοπίστηκε κάτω από κάλαθο σκουπιδιών που βρίσκεται έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στην τουριστική περιοχή Πύλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα 15 περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε από πολίτη συλλέκτη μετάλλων, κάτω από τον κάλαθο σκουπιδιών διαμερισμάτων που βρίσκονται στην Οδό Αθηνών στην τουριστική περιοχή Πύλας, ένα πιστόλι μάρκας WALTHER  7.65 μιλιμέτρων με γεμιστήρα, γερμανικής κατασκευής.

Το πιστόλι παραδόθηκε στον αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης και παραλήφθηκε από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας προκειμένου να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.
 

Δειτε Επισης

Απαντά για τη διαμαρτυρία στο Στρόβολο το Τμήμα Πολεοδομίας-«Η είσοδος έχει ακυρωθεί βάσει σχεδιασμού»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά