Μαλέκκος: Εμένα η δουλειά μου είναι προπονητής-Εγώ μετάνιωσα

Τη δική του θέση για τη μη συμπερίληψη του στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ, εξέφρασε μιλώντας στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΝline ο πρώην ποδοσφαιριστής Κώστας Μαλέκκος, του οποίου το όνομα ακουγόταν έντονα το προηγούμενο διάστημα.
 
«Η δουλεία μου εμένα είναι προπονητής και όχι πολιτικός» δήλωσε ο Κώστας Μαλέκκος ενώ κληθείς να σχολιάσει ποιος μετάνιωσε για την υποψηφιότητα του, ο ίδιος ή η ΕΔΕΚ, απάντησε «εγώ μετάνιωσα». Πρόσθεσε ότι αν και το όνομα του ακουγόταν έντονα για το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ, ωστόσο, δεν είχε καταλήξει, αλλά γίνονταν κάποιες συζητήσεις «για να δημιουργηθεί ένα αθλητικό κομμάτι», το οποίο, όπως είπε, θα αναλάμβανε.
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για τους πυροβολισμούς κατά 31χρονου-Καταζητείται 33χρονος
Το φρικτό τέλος Ουκρανής δημοσιογράφου από Ρώσους-Της έβγαλαν τα μάτια, τον εγκέφαλο και τον λάρυγγα
Έτοιμος να μπει στην κούρσα για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μυριάνθους-«Αναμένουμε να πούμε Χριστός Ανέστη»
LIVE: «Επήα με δύο αερόσακους τζαι ερώτησα ποιες οι διαφορές έμεινε και έβλεπε, είπα του ο αριστερά εσκότωσε τη μιτσιά στο Αυκόρου»
Την Παρασκευή καταθέτει πρόταση για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Ευσταθίου-«Θα ανοίξουμε δρόμο για όλους»
Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πως είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων