Λοϊζίδης: «Διαφορετικές μέρες οι αγώνες του πρώτου γκρουπ»

Για την καθυστέρηση που υπάρχει στην κατάρτιση του προγράμματος των αγώνων play off και την απαίτηση της Αστυνομίας όπως διεξάγονται διαφορετικές μέρες τα ντέρμπι του πρώτου γκρουπ, μίλησε στο περιθώριο της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ο αντιπρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοΐζίδης.
 
«Μετά το παιχνίδι της Ομόνοιας με την ΑΕΛ θα βγει πρόγραμμα και αυτό το πρόγραμμα θα είναι υπό την αίρεση να το δεχθεί η Αστυνομία και να μπορεί να εφαρμοστεί στο κομμάτι της κοινής έδρας κάποιων ομάδων. Αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε μια αγωνιστική του Μαΐου λόγω των Βουλευτικών Εκλογών με υπόδειξη της Αστυνομίας.
 
Οπόταν μεταφέραμε όλο το πρωτάθλημα μια αγωνιστική νωρίτερα και ήρθαμε στο σημείο να έχουμε αγώνα Πέμπτη και να αρχίζουν τα play off το Σάββατο. Δεν μπορεί να καταρτιστεί πρόγραμμα πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
 
Ο στόχος της Ομοσπονδίας ήταν να αγωνίζονται όλες οι ομάδες του κάθε γκρουπ την ίδια μέρα. Η Αστυνομία όμως δηλώνει ότι δεν μπορεί να αστυνομεύσει δύο ντέρμπι την ίδια μέρα. Τα λέω αυτά για να ξεκαθαρίσω το θέμα και δεν υπάρχει καμία χαλάρωση από την Ομοσπονδία. Αποδείχθηκε ότι με 14 ομάδες, παρά τις αμφιβολίες που υπήρχαν, ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό».