Η Τουρκία φοβάται τρομοκρατικό χτύπημα την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα

Οι τουρκικές αρχές καλούν τους πολίτες να είναι σε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς φοβούνται νέα τρομοκρατικά χτυπήματα από το Ισλαμικό Κράτος σήμερα Κυριακή του Καθολικού Πάσχα.
 
Η τουρκική αστυνομία προειδοποιεί για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αρχές προειδοποιούν για πιθανό χτύπημα σε εκκλησίες και συναγωγές, χωρίς να αναφέρονται συγκεκριμένες χώρες.
 
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό NTV της Τουρκίας, η Γενική Διεύθυνση της Τουρκικής Αστυνομίας εξέδωσε προειδοποίηση για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία.
 
Στην προειδοποίησή της η αστυνομία αναφέρει ότι τα μέλη της τρομοκρατικής ομάδας του Ισλαμικού Κράτους, ετοιμάζουν επιθέσεις στην Τουρκία και ενδέχεται να είναι σε συγκεντρώσεις των Καθολικών χριστιανών στις εκκλησίες, σε προξενεία και πρεσβείες των ξένων αποστολών.
 
Η αστυνομία καλεί όλους τους Τούρκους και τους αλλοδαπούς υπηκόους στη χώρα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
 
Η συγκεκριμένη προειδοποίηση ήρθε μετά την τελευταία επίθεση του περασμένου Σαββάτου σε κεντρική αγορά της Κωνσταντινούπολης, όπου σκοτώθηκαν τρεις Ισραηλινοί πολίτες και ένας Ιρανός.
 
Το Ισλαμικό κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για 6 τρομοκρατικά χτυπήματα εντός της Τουρκίας τους τελευταίους 8 μήνες, συμπεριλαμβανομένου και του τρομοκρατικού χτυπήματος στην ειρηνική πορεία στην Άγκυρα τον Οκτώβριο, όπου έχασαν τη ζωή τους 97 πολίτες.
 
ΠΗΓΗ: News247
 
 

Δειτε Επισης

Νέα δεδομένα στην ΕΔΕΚ-Κατέθεσαν υποψηφιότητες για τη θέση αναπληρωτή προέδρου Σολομωνίδης και Χαννίδης
Καταδικάστηκε με πρόστιμο εταιρεία για σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Πώς απαντά η ανάδοχος εταιρεία για τη γέφυρα στην Καλαβασό-«Καμιά αλλοίωση στο ύψος»
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Προκαλούν οι Τούρκοι μετά τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Να παροτρύνει την Ε/κ να αποδεχτεί τις πραγματικότητες»
Χρέωνε 100 ευρώ το κιλό για να φυλάει ναρκωτικά στην οικία του ο 35χρονος
Ξεκινούν οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας μετά από τρία χρόνια-Ποιοι εκπροσωπούν την κάθε πλευρά
Μοίρασαν τις ευθύνες και δεν ανέλαβαν καμία οι Γενικοί Διευθυντές-Έντονες αντιδράσεις μελών της Ερευνητικής
Ο Τραμπ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία αν υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις
Δεκαπετάχρονος κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση-Τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν καθώς περπατούσε στη Λακατάμια