ΒΙΝΤΕΟ: Κλέβουν κρέατα από αποθήκη κρεοπωλείου στην Λευκωσία

Tην στιγμή που δύο άτομα κλέβουν εμπόρευμα από κρεοπωλείο κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 
Όπως διακρίνεται στο βίντεο, δύο πρόσωπα κλέβουν κρέατα από την αποθήκη υπεραγοράς. Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα τα δύο άτομα να παραβιάζουν την πόρτα του ψυγείου του κρεοπωλείου,  να μπαίνουν μέσα, να κλέβουν το κρέας, να το τοποθετούν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους, να τρέπονται σε φυγή και στην συνέχεια να επιστρέφουν μετά από 15 περίπου λεπτά για να συνεχίσουν το έργο τους. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23/03 στις 22.35 το βράδυ και οι δράστες επέστρεψαν στις 22.52. 
 
Ο ιδιοκτήτης της υπεραγοράς κος Χρίστος Ζαχαρίου, μιλώντας στον Ρεπόρτερ ανέφερε ότι το εμπόρευμα που έχει κλαπεί ανέρχεται στα 600 ευρώ και αφορά χοιρινό κρέας και κοτόπουλα. «Δεν ξέρω ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό, αλλά σίγουρα δεν είναι κάποιος που τα πήρε γιατί πεινούσε ή ήθελε να τα δώσει σε άλλους. Προφανώς πρόκειται για εμπόριο κρεάτων», μας ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι ο συναγερμός του καταστήματος παρουσιάζει εδώ και καιρό πρόβλημα σε συγκεκριμένο σημείο, από το οποίο και κατάφεραν να ανοίξουν τα δύο αυτά άτομα. Κάτι που τον βάζει σε υποψίες ότι επρόκειτο για άτομα που ήξεραν πολύ καλά το μαγαζί και τα κατατόπια του.  
 
Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το ΤΑΕ Λευκωσίας τον ενημέρωσε για σπείρα που δρα τον τελευταίο ενάμιση μήνα στις περιοχές Λακατάμιας και Στροβόλου στη Λευκωσία. Άγνωστοι παραβιάζουν κρεοπωλεία και κλέβουν τα κρέατα. 
 
Την διάρρηξη, όπως μας είπε,  διαπίστωσαν την επόμενη μέρα, (24/3)  στις 07:00 το πρωί,  οι τέσσερις υπάλληλοι της υπεραγοράς, όταν έπιασαν δουλειά και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

Δειτε Επισης

Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους
Για αποζημιώσεις ε/κ περιουσιών και ενέργεια μίλησε στον παράνομο Bayrak ο Ουστέλ
Οι λόγοι για έλλειψη επαγγελματιών οδηγών στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Μεταφορών
Στην Επιτροπή Παιδείας το καθεστώς εκπαιδευτικών αορίστου χρόνου
Έξω από Προεδρικό και Σπίτι Ευρώπης στις 3/10 οι αγελαδοτρόφοι
Στα κατεχόμενα λειτουργούν 22 «πανεπιστήμια» με 80.000 ενεργούς φοιτητές
Ζητούν απαντήσεις από ΠτΔ και ΕΕ για τους κανονισμούς για το χαλλούμι οι αγελαδοτρόφοι
Υπογράφονται οι συμφωνίες Κύπρου και Ελλάδας για τις μεταμοσχεύσεις
ΣΑΠ-ΤΕΠΑΚ: Παράνομη η πρόταση Δημάρχου Λ/σου για Park & Ride, υποστηρίζει
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές