Τριήμερο με συννεφιά και βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, που αναμένεται να υποχωρήσει σταδιακά, από το απόγευμα του Σαββάτου.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, νωρίς το απόγευμα. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, αλλά στα δυτικά, στα βόρεια και τοπικά το απόγευμα στα νότια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που δυνατό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια, και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
 
Την Κυριακή αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με τοπική συννεφιά, που από νωρίς το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, αναμένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Τη νύκτα δυνατό να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο, στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Τη Δευτέρα περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
 

Δειτε Επισης

Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους
Για αποζημιώσεις ε/κ περιουσιών και ενέργεια μίλησε στον παράνομο Bayrak ο Ουστέλ
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
Οι λόγοι για έλλειψη επαγγελματιών οδηγών στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Μεταφορών
Στην Επιτροπή Παιδείας το καθεστώς εκπαιδευτικών αορίστου χρόνου
Έξω από Προεδρικό και Σπίτι Ευρώπης στις 3/10 οι αγελαδοτρόφοι
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Στα κατεχόμενα λειτουργούν 22 «πανεπιστήμια» με 80.000 ενεργούς φοιτητές
Ζητούν απαντήσεις από ΠτΔ και ΕΕ για τους κανονισμούς για το χαλλούμι οι αγελαδοτρόφοι
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»