Καταγγέλλουν εκφοβισμό τους οι νοσηλευτές

Δεν αποκλείουν κλιμάκωση των μέτρων, εάν δεν υπάρξουν οποιεσδήποτε θετικές εξελίξεις, οι νοσηλευτές της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ), η οποία κάλεσε χθες όλα τα μέλη της “να τηρούν τις οδηγίες που εκδόθηκαν από την Συντεχνία για την επ’ αόριστον απεργία και να προβαίνουν σε καταγγελίες όταν απειλούνται ή εκφοβίζονται”.
 
Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥΝΟ “καταγγέλλει ότι τις τελευταίες μέρες καταβάλλονται προσπάθειες από το Υπουργείου Υγείας για εκφοβισμό και απειλές κατά μελών της και για ποινικές καταγγελίες εναντίον τους”.
 
Αναφέρει ότι “εάν η Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας σκοπεύει να καταγγείλει μέλη μας, επειδή ασκούν τα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα, τότε το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας θέτει στη διάθεσή του τα ονόματα όλων των μελών για να προχωρήσει σε καταγγελίες επειδή απεργούν”.
 
Το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ σε χθεσινή έκτακτη συνεδρία αποφάσισε να πραγματοποιήσει το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 συνεδρίαση του Διευρυμένου Διοικητικού της Συμβουλίου, για ενημέρωση αναφορικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
 
Επίσης, την προσεχή Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα παγκύπρια Γενική Συνέλευση των μελών της Συντεχνίας, στη Λεμεσό, για λήψη αποφάσεων, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 

Δειτε Επισης

Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους
Για αποζημιώσεις ε/κ περιουσιών και ενέργεια μίλησε στον παράνομο Bayrak ο Ουστέλ
Οι λόγοι για έλλειψη επαγγελματιών οδηγών στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Μεταφορών
Στην Επιτροπή Παιδείας το καθεστώς εκπαιδευτικών αορίστου χρόνου
Έξω από Προεδρικό και Σπίτι Ευρώπης στις 3/10 οι αγελαδοτρόφοι
Στα κατεχόμενα λειτουργούν 22 «πανεπιστήμια» με 80.000 ενεργούς φοιτητές
Ζητούν απαντήσεις από ΠτΔ και ΕΕ για τους κανονισμούς για το χαλλούμι οι αγελαδοτρόφοι
Υπογράφονται οι συμφωνίες Κύπρου και Ελλάδας για τις μεταμοσχεύσεις
ΣΑΠ-ΤΕΠΑΚ: Παράνομη η πρόταση Δημάρχου Λ/σου για Park & Ride, υποστηρίζει
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές