Αυτή την Κυριακή στον Ρεπόρτερ

Διαβάστε αυτή την Κυριακή στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οικονομία και ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports
 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ
 
Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος μιλά στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ για την επόμενη μέρα της Συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας για το Προσφυγικό και για το Κυπριακό
 
Γερασμένοι και αγχωμένοι οι πυροσβέστες
 
Τα πράγματα είναι χειρότερα απ’ ότι βγαίνει προς τα έξω
 
 
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016
 
Παρασκήνιο για τις διεργασίες των κομμάτων
 
Στόχοι, στρατηγικές, εσωκομματικά προβλήματα και αντιζηλίες
 
 
ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οικονομία
C.A. Papaellinas: Άνοιγμα στο λιανεμπόριο
Πλώρη για επέκταση στο λιανεμπόριο έβαλε ο Όμιλος Παπαέλληνα με τα καταστήματα Selekt να αποτελούν το αποκορύφωμα των προσπαθειών του σύμφωνα με την Chief Marketing Officer, Ελεονώρα Ορθοδόξου.
Αγρυπνίες με Master of Orion
Το νέο παιχνίδι της Wargaming «Master of Orion – Conquer the Stars» συναντά το Χόλιγουντ και ο Chris Keeling, Director of Product Vision της εταιρείας μιλά αποκλειστικά στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ για όλα τα μυστικά του.
 
ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports
Απόστολος Παρέλλης: Όνειρό μου ο τελικός στο Ρίο
Ήταν 13ος στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου, μένοντας εκτός τελικού για μόλις επτά εκατοστά. Πέρσι ήρθε έκτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αγωνίστηκε σε τρία Diamond League. Παρότι δεν έχει ακόμα το όριο, εντούτοις, πιθανότατα θα είναι και στο Ρίο. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους δισκοβόλους στον κόσμο και ο πιο σταθερός Κύπριος αθλητής στίβου της 4ετίας.
 
Φάκελος διαιτησία
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ παρουσιάζει πού ορίστηκαν, τι σφύριξαν και πόσα εισέπραξαν τη φετινή χρονιά οι διαιτητές πρώτης κατηγορίας. Ο Βασίλης Δημητρίου ορίστηκε και στα 29 παιχνίδια, 19 εκ των οποίων ήταν πρώτος διαιτητή και έχει έσοδα 13.940 ευρώ.
 
Το «παραμύθι» της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών
Μια μικρή ομάδα ανθρώπων στη Λεμεσό έγραψε ιστορία με την άνοδό της Καρμιώτισσας στην πρώτη κατηγορία. Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ σάς παρουσιάζει το χρονικό του «παραμυθιού» της Καρμιώτισσας, η οποία αποτελεί φάρο ελπίδας για αρκετά σωματεία.
 
Τιμή Πακέτου 1 Ευρώ
 
Πάρτε ακόμη με το premium πακέτο του Ρεπόρτερ το περιοδικό Celebrity και το περιοδικό Travel με προορισμούς για αξέχαστες διακοπές και πλούσιο θεματολόγιο για ό,τι πρέπει να ξέρετε και να ετοιμάσετε πριν από το ταξίδι σας με μόνο €2.90!