Ακόμα ένα αεροσκάφος της Blue Air με βάση την Κύπρο

Ένα ακόμα αεροσκάφος έφερε σήμερα στη Κύπρο η αεροπορική εταιρεία Blue Air με βάση το αεροδρόμιο Λάρνακας και σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας παρουσιάστηκαν και τα νέα απευθείας δρομολόγια, μεταξύ των οποίων και το Λονδίνο, προσφέρουν ακόμη περισσότερους προορισμούς. 
 
Ο αριθμός των πτήσεων της Blue Air θα αυξηθεί εκτελώντας 14 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Αθήνα και 5 εβδομαδιαίες πτήσεις προς  τη Θεσσαλονίκη, ενώ μέσω Αθηνών θα πραγματοποιούνται και δύο πτήσεις την εβδομάδα προς την τουριστική  πόλη Κωστάντζα.
 
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Υπουργός Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης ο οποίος ανέφερε πως «ένας από τους κύριους στόχους του Υπουργείου είναι να αυξήσουμε όσο γίνεται περισσότερο τη συνδεσιμότητα της χώρας μας με άλλους προορισμούς και να υπάρχει όσο το δυνατό μεγαλύτερος ανταγωνισμός για να επωφελούνται και οι καταναλωτές».
 
Ο Υπουργός ευχαρίστησε τόσο «την Blue Air όσο και την Orthodoxou Aviation Ltd για το γεγονός ότι είναι σήμερα στη Κύπρο και μας εμπιστεύονται. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι από δικής μας πλευράς σαν κυβέρνηση, σαν Υπουργείο, σαν Υπουργός προσωπικά  θα είμαι πάντα στο πλευρό αυτής της βιομηχανίας, γιατί πιστεύω ότι η συνδεσιμότητα είναι πάρα πολύ σημαντική για την οικονομία της Κύπρου».
 
Ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air, Tudor Constantinescu  ανέφερε ότι «στη Blue Air είμαστε μια οικογένεια που μας συνδέει το αμοιβαίο πάθος για τις αερομεταφορές» και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι «η εταιρεία  κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κύπριου ταξιδιώτη».
  


 

Δειτε Επισης

Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους
Για αποζημιώσεις ε/κ περιουσιών και ενέργεια μίλησε στον παράνομο Bayrak ο Ουστέλ
Οι λόγοι για έλλειψη επαγγελματιών οδηγών στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Μεταφορών
Στην Επιτροπή Παιδείας το καθεστώς εκπαιδευτικών αορίστου χρόνου
Έξω από Προεδρικό και Σπίτι Ευρώπης στις 3/10 οι αγελαδοτρόφοι
Στα κατεχόμενα λειτουργούν 22 «πανεπιστήμια» με 80.000 ενεργούς φοιτητές
Ζητούν απαντήσεις από ΠτΔ και ΕΕ για τους κανονισμούς για το χαλλούμι οι αγελαδοτρόφοι
Υπογράφονται οι συμφωνίες Κύπρου και Ελλάδας για τις μεταμοσχεύσεις
ΣΑΠ-ΤΕΠΑΚ: Παράνομη η πρόταση Δημάρχου Λ/σου για Park & Ride, υποστηρίζει
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές