Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό λένε οι γείτονες στην Γερμασόγεια

Τα συμβάντα που προηγήθηκαν, αλλά κι οι μαρτυρίες που συνέλεξε η Αστυνομία από τους γείτονες, είναι ενδεικτικά στοιχεία για την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία, που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Μεθάνων στην Γερμασόγεια. Η 57χρονη νύφη από την Γεωργία επέφερε τον θάνατο, χτυπώντας  με σκεπάρνι την 61 πεθερά της, ενώ η ίδια μετά την εγκληματική της ενέργεια έθεσε τέρμα στη ζωή της με αυτοχειρία .
 
Τις δυο νεκρές γυναίκες εντόπισε ο 44χρονος  γιος της 61χρονης και σύζυγος της 57χρονης,  ο οποίος σε κατάσταση σοκ πρόλαβε και  κάλεσε σε βοήθεια κι ακολούθως μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.
Από τις 11 το πρωί συνεχίζεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λεμεσού η διαδικασία νεκροψίας, επί τις σορούς των δύο γυναικών από τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους. Στο ιατροδικαστικό πόρισμα θα αναφέρονται οι ακριβείς αιτίες που επέφεραν τον θάνατο στην δολοφονημένη Ευανθία Χαραλάμπους και την αυτόχειρα νύφη της Ζεϊνά Χαραλάμπους.
  
Σύμφωνα με το ιστορικό της 57χρονης, αυτή κατά την διάρκεια των 15 τελευταίων  χρόνων που διέμεινε στην Κύπρο,  παρουσίαζε βαριάς μορφής ψυχολογικά προβλήματα. Εκτός από την βίαιη συμπεριφορά σε βάρος του πρώην της συζύγου και με τον νυν δεν έλειψαν τα ακραία περιστατικά βίας. Το 2007 επιχείρησε με μαχαίρι να του αφαιρέσει τα γενετικά όργανα, γεγονός που οδήγησε στην σύλληψή της και τον εγκλεισμό της για μήνες σε ψυχιατρική κλινική μετά από ιατρική γνωμάτευση. Το 2010 οδηγήθηκε για υπόθεση άσκησης  βαριάς σωματικής βλάβης στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο την καταδίκασε σε 6 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. 
 
Η χθεσινή τραγωδία συγκλόνισε πρώτα ασφαλώς την γειτονιά της Γερμασόγειας, όμως όσοι γνώριζαν καταστάσεις και βίωναν τους συχνούς ενδοοικογενειακούς καυγάδες, μίλησαν για «αναμενόμενο» έγκλημα. Αναρωτήθηκαν δικαιολογημένα γιατί δεν αποφεύχθηκε αφού συχνά η Αστυνομία βρισκόταν στην κατοικία, μετά από καταγγελίες για την επιθετική συμπεριφορά της 57χρονης Γεωργιανής, που βρισκόταν ως άτομο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κι ως λήπτρια δημοσίου βοηθήματος, υπό την επιτήρηση του Τμήματος Κοινωνικής Ευημερίας.
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Βγάζει το mute και ανοίγει τη συζήτηση για απαγόρευση κινητών στα σχολεία η Βουλή
Κραυγή απόγνωσης από οργανώσεις ΑμεΑ για επιδόματα-«Υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο σπίτι»
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 15,7 εκατομμύρια του Τζόκερ
Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Σκάμματα» για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή
Τις εισηγήσεις για τις τ/κ περιουσίες κατέθεσε η ΠΕΠ ενώπιον της Επ. Προσφύγων
Δαπάνες €0,5 εκ. για αναβάθμιση παραλιών στον Προϋπολογισμό 2025
Μέχρι τέλος έτους η μελέτη για τον εκσυγχρονισμό επιδομάτων-Καταγράφηκαν 42 διαφορετικά
Στήριξη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ εξέφρασε η Υπουργός Παιδείας
Γύρω στις έξι χιλιάδες τα διαφιλονικούμενα κτήματα παγκυπρίως
Στήριξη από την πολιτεία ζητούν οι επανεγκατασταθέντες Μαρωνίτες