Μια τραγωδία η ζωή της 57χρονης που σκότωσε την πεθερά της και αυτοκτόνησε

Η οικογενειακή τραγωδία που καταγράφηκε το απόγευμα στη Γερμασόγεια, έχει βάθος σε γεγονότα του παρελθόντος, ενώ εκτιμάται πως σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των τραγικών γεγονότων έπαιξαν τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 57χρονη Ζέινα Χαραλάμπους από την Γεωργία. Η γυναίκα είχε δύο κόρες, που απέκτησε  από τον πρώτο της γάμο με Ρώσο υπήκοο.
 
 
Το 2013, η 17χρονη τότε, κόρη της έθεσε τέρμα στη ζωή της, σε πάρκο της Γερμασόγειας. Βρέθηκε με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι νεκρή κι η υπόθεση έκλεισε αφού ο θάνατός της αποδόθηκε σε αυτοκτονία, λόγω ασφυξίας.  Τα δύο παιδιά της 57χρονης πρέπει να έζησαν τραυματικές εμπειρίες στο παρελθόν, αφού οι προστριβές κι οι φιλονικίες της μητέρας τους με τον πατέρα τους ήταν συχνές. Μάλιστα είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία πως η 57χρονη είχε επιτεθεί με μαχαίρι κατά του πρώην συζύγου της για να τον ευνουχίσει. Και με τον ελληνοκύπριο σύζυγο, τον οποίο παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο, ήταν συχνές οι προστριβές, όπως και με την πεθερά της Ευανθία Χαραλάμπους. Η οικογένεια παρακολουθείτο από το Τμήμα Κοινωνικής Ευημερίας. 
 
 
Σκότωσε την πεθερά της και της άναψε καντήλι
 
Απόρροια των προστριβών, ίσως και κάποιο απρόβλεπτο γεγονός που ενέτεινε την κατάσταση, οδήγησαν την 57χρονη Γεωργιανή στο έγκλημα, γύρω στην μία το απόγευμα, στην οδό Κυθήρων στη Γερμασόγεια. Την ώρα που η 61χρονη, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα,  κοιμόταν στο δωμάτιο της και η 57χρονη νύφη της από τη Γεωργία της επιτέθηκε. Κρατώντας σκεπάρνι φέρεται να εισήλθε στο δωμάτιο της 61χρονης και χτυπώντας την πολλές φορές στο κεφάλι την θανάτωσε . Το φονικό όργανο βρέθηκε σε κάλαθο της κατοικίας, μαζί με μια ματωμένη πετσέτα, αφού η φερόμενη δράστης επιχείρησε να σκουπίσει τα αίματα από το δάπεδο. Η 57χρονη μετά το φονικό, δεν παρέλειψε να ανάψει και ένα καντήλι και να τοποθετήσει δίπλα από την άψυχη πεθερά της.  Ακολούθως η 57χρονη, λαμβάνοντας ποσότητας χαπιώνέβαλε τέρμα στη ζωή της. Ο 44χρονος γιος της 61χρονης, μόλις επέστρεψε νωρίς το απόγευμα σπίτι του, αντίκρισε τη σύζυγο του νεκρή στη πολυθρόνα της κουζίνας και τη μητέρα του σε λίμνη αίματος στο κρεβάτι της.  Πρόλαβε κι ειδοποίησε την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αφούυπέστη νευρικό κλονισμό .

 
 
 
 

Δειτε Επισης

Βγάζει το mute και ανοίγει τη συζήτηση για απαγόρευση κινητών στα σχολεία η Βουλή
Κραυγή απόγνωσης από οργανώσεις ΑμεΑ για επιδόματα-«Υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο σπίτι»
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 15,7 εκατομμύρια του Τζόκερ
Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Σκάμματα» για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή
Τις εισηγήσεις για τις τ/κ περιουσίες κατέθεσε η ΠΕΠ ενώπιον της Επ. Προσφύγων
Δαπάνες €0,5 εκ. για αναβάθμιση παραλιών στον Προϋπολογισμό 2025
Μέχρι τέλος έτους η μελέτη για τον εκσυγχρονισμό επιδομάτων-Καταγράφηκαν 42 διαφορετικά
Στήριξη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ εξέφρασε η Υπουργός Παιδείας
Γύρω στις έξι χιλιάδες τα διαφιλονικούμενα κτήματα παγκυπρίως
Στήριξη από την πολιτεία ζητούν οι επανεγκατασταθέντες Μαρωνίτες