Αυτές είναι οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για το 2016

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ιστοσελίδα AirlineRatings.com, με έδρα την Αυστραλία, ανέδειξε τις δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2016 στην εκδήλωση Airline Excellence Awards που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

Οι παρακάτω αεροπορικές εταιρείες διακρίθηκαν για την άνεση, την καινοτομία και την ασφάλεια που προσφέρουν.

Όλα τα βραβεία απονέμονται με βάση αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης, όπως αναφέρει ο οργανισμός.

Δείτε την σχετική δεκάδα: 
  
10. Η γερμανική Lufthansa βρίσκεται στη δέκατη θέση της λίστας με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης που διανύει μεγάλες αποστάσεις (Long Haul Europe). 
9. H ιαπωνική All Nippon Airways είναι η ένατη καλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου για το 2016, βραβευμένη για τα πρώτης ποιότητας προϊόντα που παρέχει στους πελάτες της, καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού της.
8.Οι Virgin Atlantic και η Virgin Australia αναδείχθηκαν για το 2016 ως οι καλύτερες εταιρείες χαμηλού κόστους, ενώ βραβεύθηκαν για το καλύτερο πλήρωμα αεροσκαφών που διαθέτουν.
7.Η ταϊβανέζικη Eva Air βρίσκεται στην έβδομη θέση της λίστας με τις καλύτερες αεροπορικές του κόσμου για το 2016, ενώ διακρίθηκε για την ασφάλεια και την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει στους επιβάτες της.
6.H Εmirates, με έδρα το Ντουμπάι, είναι η έκτη κορυφαία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο και βραβεύτηκε για τα πρώτης κατηγορίας προϊόντα της που παρέχει στους επιβάτες, καθώς και για την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού.
5.H Singapore Airlines είναι η πέμπτη κορυφαία αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως και διαθέτει την καλύτερη Business Class, ενώ έλαβε το βραβείο διασκέδασης που παρέχει στους επιβάτες της κατά τη διάρκεια των πτήσεων.
4.Cathay Pacific, με έδρα το Χονγκ Κονγκ, βραβεύτηκε από την ΑirlineRatings ως η καλύτερη αεροπορική της Ασίας που διανύει μεγάλες αποστάσεις και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας με τις καλύτερες αεροπορικές του κόσμου. 
3.Η Etihad Airways, με έδρα το Ντουμπάι, βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου και διακρίθηκε για τις πολυτελείς ανέσεις που προσφέρει στους επιβάτες της, διαθέτοντας την καλύτερη πρώτη θέση παγκοσμίως, ενώ έλαβε το βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Μέσης Ανατολής που διανύει μεγάλες αποστάσεις.
2.H Qantas, με έδρα την Αυστραλία, είναι η δεύτερη καλύτερη αεροπορική στον κόσμο, ενώ έλαβε τρία βραβεία: για τα άριστα προϊόντα, το καλύτερο lounge (σαλόνι), καθώς και το καλύτερο catering που παρέχει στους επιβάτες της.
1.Η Air New Zealand είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου για το 2016, λαμβάνοντας από την AirlineRatings το βραβείο της καλύτερης οικονομικής θέσης.
 Πηγή: Fortune Greece 

Δειτε Επισης

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Τ. Μπας: Η Τουρκία συμβάλλει στην περιφερειακή ειρήνη
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σοκαριστικό βίντεο: Έφηβη εκτελεί τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της
Σημαντική χαρακτήρισε τη συμμετοχή της Τουρκίας στη συνάντηση Gymnich ο Φιντάν
Δεν έχει κυλήσει ομαλά η λειτουργία του ιδίου πόρου που βασίζεται στα πλαστικά
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
«Ήμουν μπρούμυτα, ήταν βιαστής, σεξουαλικό τέρας»-Συγκλονίζουν οι καταγγελίες κατά Αλ Φαγιέτ