Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση ατμόσφαιρα. Τη νύχτα όμως, αναμένεται να πέσουν τοπικά βροχές ή να σημειωθεί μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
 
 

Δειτε Επισης

Ο αποχαιρετισμός του Καρούσου στον Θ. Πυρίλλη-«Famagusta Brothers, οι υπόλοιποι δήμαρχοι μας φώναζαν Χιώτες»
Ικανοποίηση ΕΟΑ για πολύ μεγάλες ποσότητες νερού σε γεώτρηση στην Αγ. Μαρίνα Χρυσοχούς
Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
ΓΝ Λευκωσίας και Μακάρειο επίσημα διαπιστευμένα από τον Οργανισμό Accreditation Canada-«Επιτυχία εθνικής σημασίας»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης