Αυτή την Κυριακή στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Διαβάστε αυτή την Κυριακή στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οικονομία και ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports.
 
ΡΕΠΟΡΤΕΡ 
Βρυξέλλες σε νευρική κρίση
Κέρδη και ζημίες από τη Σύνοδο Κορυφής για το Προσφυγικό
 
Γιατί θυμήθηκαν τώρα τα AGUSTA
Μια παράξενη ιστορία με ενδιαφέρουσες προεκτάσεις
 
Για λίφτινγκ η Βουλή
Προτάσεις για αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Βουλής των Αντιπροσώπων από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ
 
 
ΡΕΠΟΡΤΕΡ οικονομία
 
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΥΤΙ – ΧΥΤΑ
Μετά τις καταγγελίες για διαγωνισμούς που προκηρύχθηκαν «ραμμένοι» στα μέτρα της ΗΛΕΚΤΩΡ και για μίζες σε δημόσιους λειτουργούς, όλα τα συμβόλαια της ελληνικής εταιρείας τίθενται στο μικροσκόπιο.
 
ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η επέκταση του κύκλου ζωής των πρώτων υλών μέσω της ανακύκλωσης, μειώνοντας τον όγκο των αποβλήτων στους σκουπιδότοπους αποτελεί προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το 2013 69.780 τόνοι στερεών αποβλήτων διαχωρίστηκαν για ανακύκλωση στην Κύπρο.
 
ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports
Μετωπική τίτλου!
Ώρα τίτλου για ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Στατιστική ανάλυση και παρουσίαση των δύο μονομάχων ενόψει του καθοριστικού μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή (20/3).
 
H ανατομία των πρώτων σκόρερ
Ο «Ρεπόρτερ» κατέγραψε και σας παρουσιάζει πώς, από πού και πότε σκοράρουν οι ποδοσφαιριστές που προπορεύονται στον πίνακα των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος.
 
«Αν αντικαταστήσουν τον Πύργο του Άιφελ με ένα άγαλμά μου, θα μείνω. Το υπόσχομαι», δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Παρί Σεν Ζερμαίν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ήταν η… νιοστή επιβεβαίωση πως ο Σουηδός είναι εξαιρετικός ατακαδόρος. Ο «Ρεπόρτερ» ξεδιάλεξε και παρουσιάζει τις δέκα καλύτερες.
 
Τιμή πακέτου: 1 ευρώ
 
Πάρτε ακόμη με το premium πακέτο του Ρεπόρτερ τα περιοδικά Celebrity και Gold με μόνο €2,90