Για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας της ήταν στην Θεσσαλονίκη η άτυχη Δήμητρα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε εκδρομή για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας της στην Θεσσαλονίκη και για να πάρει το πτυχίο της η αδελφή της, για 35χρονη Κύπρια την Δήμητρα Μαρνέρου από το Κίτι κάτοικος Αραδίπου.
Η άτυχη Δήμητρα , Δικηγόρος και μητέρα δυο παιδιών ηλικίας επτά και δύο χρόνων, έχασε χθες νωρίς το απόγευμα την ζωή της σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε κρίσιμα η μητέρα της 60 χρόνων και ελαφρά η μικρότερη της αδελφή 24 χρόνων.

Οι τρείς γυναίκες είχαν μεταβεί για ολιγοήμερες διακοπές στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να γιορτάσουν εκεί και τα γενέθλια της μητέρας. Θα επέστρεφαν στην Κύπρο την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14.50 χθες, ενώ η 35χρονη βρισκόταν με τη μητέρα και την αδελφή της  πάνω σε διαχωριστική νησίδα για να διασταυρώσουν την Οδό Αγγελάκη η οποία περνά έξω από την Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη, παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο το οποίο ξέφυγε από την πορεία του, ύστερα από σύγκρουσή του με λεωφορείο και Ταξί.

Η 35χρονη κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Η μητέρα της νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Η 24χρονη αδερφή της νεκρής έχει τραυματιστεί ελαφρά.
Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα, ενώ για αρκετή ώρα η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή, όπου παρατηρείται πυκνή κυκλοφορία, διεξαγόταν μετ’ εμποδίων.
Αυτούσια η ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (17-03-2016), στη συμβολή των οδών Μανώλη Ανδρόνικου, Λεωφόρου Στρατού, Αγγελάκη και Τσιμισκή, αυτοκίνητο, που οδηγούσε 28χρονος, συγκρούστηκε με λεωφορείο, που οδηγούσε 52χρονος. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε δύο εκ τριών πεζών γυναικών, ηλικίας 35, 24 και 60 ετών, που βρίσκονταν επί διαχωριστικής νησίδας και έπειτα συγκρούστηκε με ΤΑΞΙ, που βρισκόταν έμπροσθεν φωτεινού σηματοδότη. Αποτέλεσμα των ανωτέρω, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της πρώτης, ο σοβαρός τραυματισμός της 60χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός της 24χρονης. Συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων (28χρονος και 52χρονος). Προανάκριση ενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης»
 
 
 

Δειτε Επισης

Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Σκάμματα» για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή
Τις εισηγήσεις για τις τ/κ περιουσίες κατέθεσε η ΠΕΠ ενώπιον της Επ. Προσφύγων
Δαπάνες €0,5 εκ. για αναβάθμιση παραλιών στον Προϋπολογισμό 2025
Μέχρι τέλος έτους η μελέτη για τον εκσυγχρονισμό επιδομάτων-Καταγράφηκαν 42 διαφορετικά
Στήριξη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΤΕΠΑΚ εξέφρασε η Υπουργός Παιδείας
Γύρω στις έξι χιλιάδες τα διαφιλονικούμενα κτήματα παγκυπρίως
Στήριξη από την πολιτεία ζητούν οι επανεγκατασταθέντες Μαρωνίτες
Καταβολή ΕΕΕ σε άτομα με αναπηρία, ανεξάρτητα από το οικογενειακό εισόδημα, επιδιώκει η Βουλή
Μαθητές επιδίδονται σε τζόγο και challenges μέσω κινητών-Υπογραμμίζει την ανάγκη για απαγόρευση η ΥΠΑΝ
Τέσσερις χιλιάδες νέες διαγνώσεις καρκίνου στην Κύπρο κάθε χρόνο-Το 40% είναι μεταξύ 16-64 ετών