Υφυπουργός παρά τω Προέδρω: Ανεύθυνη η στάση των νοσηλευτών

Ανεύθυνη χαρακτήρισε τη στάση των νοσηλευτών που κατέρχονται σε επ` αόριστον απεργία, η Κυβέρνηση, δια στόματος του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

«Το να απειλείς με κλιμάκωση των μέτρων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών εν τη απουσία οποιασδήποτε νομοθετικής ρύθμισης των απεργιών στις ουσιώδεις υπηρεσίες συνιστά μια πολύ ανεύθυνη στάση», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο θέμα.

Σημείωσε δε ότι η Κυβέρνηση «έχει καλέσει σε διάλογο όλες τις συντεχνίες και συζητά τα πάντα εκτός από μισθολογικές αυξήσεις», οι οποίες, όπως υπέδειξε, «κρίνονται και αδικαιολόγητες και θα έθεταν μιαν οριστική ταφόπλακα στην προσπάθεια για αυτονόμηση των νοσηλευτηρίων και εφαρμογή του ΓεΣΥ».

ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Ξεκάθαρος ο Παπαναστασίου-Η επέκταση της εμπορίας ρύπων δεν θα έχει άμεσες επιπτώσεις
Έρχονται αυξήσεις 3% στο ρεύμα-Από την επόμενη διμηνία θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Κλιματιζόμενοι χώροι διαθέσιμοι στους πολίτες λόγω καύσωνα από Δήμο Λεμεσού
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τη Δευτέρα
Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ΑΤΑ, λένε συνδικαλιστές μετά τη συνάντηση με Υπ. Εργασίας
Απαντά στους Εικαστικούς Καλλιτέχνες ο Δήμος Λευκωσίας-Δηλώνει πρόθυμος να συζητήσει κατάρτιση νέας συμφωνίας
Ο Δήμος Λευκωσίας πήρε το κτήριο στέγασής του, ανέφερε το Σωματείο Εικαστικών Καλλιτεχνών
Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για ανταπόκριση Κυβέρνησης σε προτάσεις του