Κανένα ίχνος από τη μητέρα μου- Άφαντη για 23η μέρα η Άννη Κωνσταντίνου

 Άφαντη για 23η μέρα παραμένει η 46χρονη Άννη Κωνσταντίνου από τη Λευκωσία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 23 Φεβρουαρίου. Σε επικοινωνία του reporter.com.cy με την 26χρονη κόρη της Άννης Κωνσταντίνου Έλενα, η ίδια τονίζει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα νεότερο και ότι οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τη μητέρα της να εθεάθη σε κοιμητήριο στη Λευκωσία, δεν ευσταθούν. 

Η οικογένεια της Άννης Κωνσταντίνου εξακολουθεί να απευθύνει έκκληση σε όποιον δει την ίδια ή εντοπίσει το αυτοκίνητό της μάρκας Nissan March, μπεζ χρώματος με αριθμούς εγγραφής AAS735 να επικοινωνήσει αμέσως  με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε μαύρο κολάν, μπότες και ασπρόμαυρη ζακέτα.

Επισημαίνεται επίσης ότι στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα η 46χρονη έχει μαύρα μαλλιά καθώς πρόκειται για παλιά φωτογραφία. Τα μαλλιά της, είναι κόκκινα κυματιστά και την ημέρα της εξαφάνισης της ήταν πιασμένα κότσο. 

 

"Δεν μπορούμε να φανταστούμε πού μπορεί να βρίσκεται. Το ενδεχόμενο να βρίσκεται σε κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο αποκλείστηκε καθώς έχουμε μιλήσει με όλους τους οικείους μας", τονίζει η κόρη της Έλενα που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε. "Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εκείνο το πρωινό που με πήγε στη δουλειά μου στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στη Μακεδονίτισσα αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα εξαφανιζόταν. Δεν έχει μαζί της κανένα στοιχείο που να πιστοποιεί την ταυτότητά της, ούτε κινητό τηλέφωνο ούτε χρήματα" δηλώνει η Έλενα.

Η οικογένεια της Άννης Κωνσταντίνου, ο σύζυγός της Μάριος και τα παιδιά της Έλενα και Άγγελος, ζητούν τη στήριξη όλων έτσι ώστε να βρεθεί ο άνθρωπός τους. "Δε θέλουμε να χάσουμε την αισιοδοξία μας παρότι οι μέρες περνούν και μεις δεν έχουμε νέα της μητέρας μου με αποτέλεσμα η αγωνία μας να κορυφώνεται μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει. Μέχρι τότε όμως, παρακαλούμε τον κόσμο να έχει στο μυαλό του ότι αυτή η γυναίκα έχει εξαφανιστεί έτσι ώστε αν κάποιος την δει κάπου και την αναγνωρίσει, να μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες της αστυνομίας, καταλήγει η Έλενα.

 

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Δύο μήνες μετά ακόμα περιμένει απαντήσεις για τα έργα στον Ακάμα η ΟΠΟΚ