Στα άκρα Μαξίμου - Καμμένος

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κόντρα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με το Μέγαρο Μαξίμου για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα ο οποίος σε ένα γλωσσικό ολίσθημα αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και βασικός κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποπομπή του Γιάννη Μουζάλα από την κυβέρνηση, αξίωση στην οποία ο κ. Καμμένος επέμεινε στις δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη δίωρη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ενώ όμως φαινόταν ότι η κυβέρνηση παροτρύνει τον κ. Μουζάλα να αποχωρήσει ο ίδιος διευκολύνοντας τα πράγματα, φαίνεται ότι η δυναμική που αναπτύχθηκε -κυρίως από δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ- οδηγεί τα πράγματα σε διαφορετική κατεύθυνση. 

Τώρα, κορυφαία πηγή του Μαξίμου λέει στο protothema.gr ότι ο Γιάννης Μουζάλας δεν παραιτείται. 

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος φέρεται να έχει αποστείλει τελεσίγραφο στο Μέγαρο Μαξίμου ότι αν μέχρι τις 9 το πρωί της Πέμπτης ο κ. Μουζάλας δεν έχει αποχωρήσει από την κυβέρνηση τότε θα παραιτηθεί ο κ. Καμμένος από υπουργός Άμυνας. Η πληροφορία ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ακύρωσε ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ συνεργάτες του μαζεύουν τα πράγματά τους από τοΠεντάγωνο δραματοποιεί ακόμη περισσότερο το πολιτικό περιβάλλον. 
 
Πηγή protothema.gr
 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε