Στα άκρα Μαξίμου - Καμμένος

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η κόντρα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με το Μέγαρο Μαξίμου για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα ο οποίος σε ένα γλωσσικό ολίσθημα αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και βασικός κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποπομπή του Γιάννη Μουζάλα από την κυβέρνηση, αξίωση στην οποία ο κ. Καμμένος επέμεινε στις δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη δίωρη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ενώ όμως φαινόταν ότι η κυβέρνηση παροτρύνει τον κ. Μουζάλα να αποχωρήσει ο ίδιος διευκολύνοντας τα πράγματα, φαίνεται ότι η δυναμική που αναπτύχθηκε -κυρίως από δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ- οδηγεί τα πράγματα σε διαφορετική κατεύθυνση. 

Τώρα, κορυφαία πηγή του Μαξίμου λέει στο protothema.gr ότι ο Γιάννης Μουζάλας δεν παραιτείται. 

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος φέρεται να έχει αποστείλει τελεσίγραφο στο Μέγαρο Μαξίμου ότι αν μέχρι τις 9 το πρωί της Πέμπτης ο κ. Μουζάλας δεν έχει αποχωρήσει από την κυβέρνηση τότε θα παραιτηθεί ο κ. Καμμένος από υπουργός Άμυνας. Η πληροφορία ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ακύρωσε ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ συνεργάτες του μαζεύουν τα πράγματά τους από τοΠεντάγωνο δραματοποιεί ακόμη περισσότερο το πολιτικό περιβάλλον. 
 
Πηγή protothema.gr
 

Δειτε Επισης

Καταγράφηκε σε βίντεο η επίθεση αρκούδας σε ορειβάτη στην Ελλάδα-Βρήκαν πατημασίες και σπασμένα κλαδιά
Μάχη για τη ζωή δίνουν τα δύο παιδιά που ανασύρθηκαν από τον Άραχθο-Νοσηλεύονται διασωληνωμένα
Ανέκτησαν τις αισθήσεις τους τα δύο παιδιά που ανασύρθηκαν από τον Άραχθο-Επιχειρούσαν ανάνηψη για ώρα
Κανένα ίχνος από χτύπημα αρκούδας στον ορειβάτη-Από την πτώση προκλήθηκε ο θάνατός του
Εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ κύκλωμα που προσπάθησε να πουλήσει πλαστό Πικάσο έναντι δέκα εκ. ευρώ
Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών
Για τις συναντήσεις Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων Πέμπτη και Παρασκευή
ΒΙΝΤΕΟ: «Μου φώναξε να πάω να δω την αρκούδα-Επιτέθηκε και την ψέκασε με σπρέι, ήταν τεράστια»
Άγριος ξυλοδαρμός Τουρκάλας από τον φυγόποινο επιχειρηματία σύζυγό της σε θαλαμηγό στη Μύκονο
Έρευνα κατά νοσοκομείου στην Ελλάδα-Δύο μητέρες έχασαν τα μωρά τους και μία δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί