Εντείνονται οι ανησυχίες για την τύχη της Άννης

Νέα ανακοίνωση από την αστυνομία για την ελλείπουσα Άννη Κωνσταντίνου η οποία εδώ και πάνω από 20 μέρες αγνοείται η τύχη της. Η Άννη Κωνσταντίνου εξαφανίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου, και έκτοτε δεν την έχει δει κανένας.

Σύμφωνα με την αστυνομία η ελλείπουσα έχει ύψος 1.65 μ., κόκκινα μαλλιά και κατά την αναχώρησή της από το σπίτι φορούσε μαύρο κολάν και ασπρόμαυρο τρικό. Η 47χρονη οδηγεί το όχημα με αριθμούς εγγραφής AAS735, NISSAN MARCH.
 

Παρακαλείτε οποιοσδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
 
 
 

Δειτε Επισης

Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»