Πτώση προκάλεσε το θάνατο στον άτυχο τουρίστα στην Πάφο

Σε πολυτραυματισμό από πτώση οφείλεται ο θάνατος 30χρονου Βρετανού Jame Oliver Norman στην Πάφο, σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε επί της σορού του η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου. 

Η Αστυνομία τέθηκε σε άμεση κινητοποίηση ύστερα από πληροφορίες ότι νεαρός άντρας βρισκόταν στην παραλία του ΣΟΔΑΠ στην Κάτω Πάφο, αναίσθητος και συγκεκριμένα να επιπλέει σε βραχώδη περιοχή.

Από τις πρώτες εξετάσεις είχε αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Ο νεαρός είχε έρθει πριν από λίγες μέρες στην Πάφο με την σύντροφό του που κατάγεται από την Βουλγαρία και το 2χρονο παιδί τους.

Η νεαρή ανέφερε στην Αστυνομία πως το προηγούμενο βράδυ ο σύντροφος της  έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε και της είχε πει  ότι θα πήγαινε για βόλτα αλλά έκτοτε έχασε τα ίχνη του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 
 

Δειτε Επισης

Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου
Μέτσολα: Στο επίκεντρο της Ευρώπης η Κύπρος
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ινδίας και Πακιστάν-«Αποφάσισαν πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Αντίποινα και 13 νεκροί από επιθέσεις ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν-Στα θύματα και ένα παιδί
Απόπειρα δολοφονίας του με αρσενικό αποκάλυψε ο Τούρκος ΥΠΕΞ