Γροθιές σε συγκέντρωση του Τραμπ (Βίντεο)

Ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή για λόγους ασφαλείας η προεκλογική συγκέντρωση του Ντόλαντ Τραμπ στο Σικάγο αφού καταγράφηκαν σκηνές χάους, καθώς ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ των υποστηρικτών του και εκείνων που παρευρέθησαν για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της υποψηφιότητας του.

Διαδηλωτές, πολλοί μεταξύ αυτών υποστηρικτές του Μπέρνι Σάντερς και ακτιβιστές του αντιρατσιστικού κινήματος Black Lives Matter είχαν καταφέρει να συγκεντρωθούν μέσα στον αθλητικό χώρο του Πανεπιστημίου του Ιλινόι, στο Σικάγο, όπου ο επιχειρηματίας επρόκειτο να μιλήσει νωρίς το βράδυ, προφανώς απειλώντας να διαταράξουν τη διεξαγωγή της συγκέντρωσης.
 

 
Όλη την ημέρα η ένταση αυξανόταν σταδιακά μέσα και έξω από την πανεπιστημιούπολη, όπου εκατοντάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους πολλοί φοιτητές, διαμαρτύρονταν για την επικείμενη άφιξη του υποψηφίου.
Ένα μέλος της καμπάνιας του Τραμπ ανέβηκε στο βήμα περίπου μισή ώρα μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της προεκλογικής συγκέντρωσης και ανακοίνωσε την αναβολή της, ανακοινώνοντας την αναβολή της.

Μέρος του πλήθους ξεκίνησε να ζητωκραυγάζει και αμέσως ξέσπασαν συμπλοκές.
 



«Διώξαμε τον Τραμπ! Διώξαμε τον Τραμπ!» ακουγόταν μέσα από το πανεπιστήμιο του Ιλινόις . «Θέλουμε τον Τραμπ! Θέλουμε τον Τραμπ!» φώναζε μια άλλη ομάδα συγκεντρωμένων. Αντηλλάγησαν γροθιές ενώ άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας προσπαθούσαν να διαχωρίσουν τις ομάδες και να εκκενώσουν την αίθουσα

 

 

 

Βίαια επεισόδια συνεχίστηκαν και στον εξωτερικό χώρο, με την αστυνομία να κάνει συλλήψεις.

Ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ προηγείται σταθερά σε αριθμό εκλεκτόρων και αναμένεται να εδραιώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά του ενάντια στους συνυποψηφίους του για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, στην περίπτωση που κερδίσει τις προκριματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Τρίτη στη Φλόριντα και στο Οχάιο.
 





  
 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη ο ράπερ Diddy-Κατηγοίες για εκβιασμό, σωματεμπορία και εξαναγκασμό σε πορνεία
Πέραν των 450 τραυματιών και 14 νεκροί από εκρήξεις ασυρμάτων της Χεζμπολάχ
«Αυτός μου έμαθε πώς να ναρκώνω τη γυναίκα μου, τη βιάζαμε μαζί»-Νέες αποκαλύψεις στη δίκη Πελικό
Το Βερολίνο «παγώνει» τις εξαγωγές όπλων προς το Ισραήλ
Έκτακτη συνεδρίαση του ΣΑ του ΟΗΕ για τις εκρήξεις των βομβητών στον Λίβανο
Αμαξοστοιχία παραβίασε κόκκινο και καρφώθηκε σε ακινοποιημένο τρένο–Δεκάδες τραυματίες
Το Ισραήλ μετακινεί μονάδες στα σύνορα με τον Λίβανο-«Μπαίνουμε σε νέα φάση του πολέμου»
H λίστα με τους έντεκα νεκρούς από την επίθεση στα προπύργια της Χεζμπολάχ-Ανάμεσά τους δύο παιδιά
Νεκρή τουρίστρια μετά από επίθεση καρχαρία-Έχασε το πόδι της και πέθανε από ανακοπή
Νέος συναγερμός στην Ευρώπη-Φωτιά κοντά στο Τσέρνομπιλ αύξησε τα επίπεδα ραδιενέργειας