«Βυθίζεται» ο Εθνικός, ανάσα για Ερμή (photos)

Ο Ερμής επικράτησε με 1-0 του Εθνικού στο Δασάκι της Άχνας και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Α΄ Κατηγορία.
 
Το γκολ το οποίο έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γουίκς στο 53ο λεπτό, με πολύ όμορφο πλασέ.
 
Η ομάδα του Ερμή ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου δημιούργησε και έχασε σωρεία ευκαιριών. Από την πλευρά του ο Εθνικός σώθηκες αρκετές φορές από σωτήριες αποκρούσεις του Μπογκαντίνοφ και για άλλο ένα παιχνίδι, έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.
 
 
Γουίκς, Κεϊτά και Γκονζάλες νικήθηκαν από τον Μπογκαντίνοφ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης. Πιντσέλι και Ντε Πάουλα ήταν άστοχοι και ο Ερμής αφού διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα έφθασε στη πολυπόθητη νίκη.
 
Με τη σημερινή νίκη ο Ερμής έφθασε τους 30 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός παρέμεινε στην τελευταία θέση του β΄ γκρουπ με 24 βαθμούς.
 
Η ταυτότητα του αγώνα:
 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκαντίνοφ, Ντε Βρις, Ιάκομπ, Μιράντα, Κυριάκου, Πιντσέλι, Αράμπαλ(77΄Χατζηβασίλης), Ηλία (62'Ε. Γκριγκαλασβίλι), Παγιές, Σ. Γκριγκαλασβίλι (54'Πράκερ), Ντε Πάουλα.
 
ΕΡΜΗΣ: Παναγόπουλος, Μουλαζίμης, Ντε Πίνα, Βασιλόγιαννης (74'Ροσάδο), Σίργκι, Γουίκς (86'Ουλίσε), Κεϊτά, Χριστοφή, Λατόρε, Γκονζάλες, Ντίξον (83'Μαγέλε).
 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασιλόγιαννης.
 
Διαιτητής: Χρήστος Νικολαΐδης