Γυναίκα δικαστής ρώτησε θύμα βιασμού αν «δοκίμασε να κλείσει τα πόδια της»!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ισπανία μια γυναίκα δικαστής που κατά την διάρκεια εξέτασης ενός θύματος βιασμού στο δικαστήριο, ρώτησε την κοπέλα αν δοκίμασε να κλείσει τα πόδια της! 

Η δικαστής Μαρία ντελ Κάρμεν Μολίνα Μανσίγια, στην χώρα των Βάσκων στην Ισπανία τώρα είναι αντικείμενο καμπάνιας κατά των διακρίσεων και κατηγορείται πως με τις ερωτήσεις της προσέβαλε μια γυναίκα, την ώρα μάλιστα που περιέγραφε την φρικτή εμπειρία του βιασμού της, και πως επέδειξε μεροληψία εναντίον της.

«Έδειξε ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει το θύμα, συνέχιζε τις ερωτήσεις χωρίς να περιμένει απαντήσεις και μάλιστα οι ερωτήσεις ήταν όλες επιθετικές», λέει μέλος οργάνωσης κατά της βίας για το περιστατικό. 

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η δικαστής ρώτησε μεταξύ άλλων το θύμα αν «κράτησε κλειστά τα γεννητικά της όργανα»! 

«Δυστυχώς, η συμπεριφορά αυτή δεν είναι μεμονωμένη, αλλά συνηθισμένη από την συγκεκριμένη δικαστή», καταγγέλλουν οι οργανώσεις στην Ισπανία. 
 Πηγή protothema.gr

Δειτε Επισης

Εν μέσω κλιμάκωσης στη Γάζα Ισραηλινοί θα έχουν συνομιλίες στις ΗΠΑ για πιθανή κατάπαυση πυρός
1.200 παιδιά θα εξεταστούν για ασθένειες μετά τη σύλληψη υπαλλήλου βρεφονηπιακών σταθμών για σεξουαλική κακοποίηση
Για τρίτη μέρα εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στη Σμύρνη-Κάηκαν σπίτια
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα παρά τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός-«Ανθρώπινα μέλη σκορπισμένα παντού»
Ο Τραμπ αίρει τις κυρώσεις στη Συρία με προεδρικό διάταγμα-Εξαιρούνται Άσαντ και στενοί συνεργάτες
Ξανά εναντίον του Τραμπ ο Μασκ-Κάνει λόγο για παράλογες δαπάνες
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με ρουκέτες σε στρατιωτική αεροπορική βάση στο Ιράκ
ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι σατιρικού περιοδικού στην Τουρκία που δημοσίευσε σκίτσο του Μωάμεθ
Στον Λευκό Οίκο στις 7 Ιουλίου ο Νετανιάχου ως προσκεκλημένος του Τραμπ
Το Ιράν αποκλείει άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ