Έκκληση της αστυνομίας για την Άννη και τον Nigel

Εκκληση στο κοινό απευθύνει εκ νέου η Αστυνομία, προκειμένου οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τα κατά τόπους γραφεία, για την ανεύρεση των ελλειπόντων προσώπων NIGEL EDWARD RODEN και Άννης Κωνσταντίου.

Μέχρι στιγμής για καμία από τις δύο υποθέσεις δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με την αγωνία των συγγενών να κορυφώνεται.

Συγκεκριμένα, εξακολουθεί να ελλείπει από τις 3 Μαρτίου, 2016 από την οικία του από το χωριό Σούνι της επαρχίας Λεμεσού, ο NIGEL EDWARD RODEN, 70 ετών, Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με μαρτυρία ποδηλάτη ο 70χρονος εθεάθη να περπατά με το εσώρουχο κρατώντας ένα μαχαίρι με το οποίο αυτοτραυματιζόταν. Αργότερα η αστυνομία εντόπισε τα ρούχα του Βρετανού και πάνω τους κηλίδες αίματος.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής στο τηλέφωνο 25-805685 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Άφαντη και η Άννη

Στο μεταξύ εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία της από τις 23 Φεβρουαρίου, 2016, και η ΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 47 ετών από τη Λευκωσία.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.65 μ., έχει κόκκινα μαλλιά και κατά την αναχώρησή της από το σπίτι φορούσε μαύρο κολάν και ασπρόμαυρο τρικό. Η 47χρονη οδηγεί το όχημα με αριθμούς εγγραφής AAS735, NISSAN MARCH.

Ο Ρεπόρτερ είχε έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια της Άννης, οι οποίοι ανέφεραν ότι το τελευταίο καιρό είχε δεχθεί δύο χτυπήματα που την συνέτρεψαν ψυχολογικά. Συγκεκριμένα, ο θάνατος της αγαπημένης της θείας, της γυναίκας η οποία την μεγάλωσε αλλά και η απώλεια της καλύτερης της φίλης, οι οποίες έφυγαν από τη ζωή από καρκίνο.

Η Αστυνομία πάντως παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Δύο μήνες μετά ακόμα περιμένει απαντήσεις για τα έργα στον Ακάμα η ΟΠΟΚ
Ζήτησε άμεσα τα στοιχεία στελέχωσης των Συμπλεγμάτων ο ΥΠΕΣ
Οκτώ τυχεροί κέρδισαν αλλά δεν εξαργύρωσαν τα λαχεία τους-Επιστρέφουν στο κράτος τα χρήματα εντός Νοεμβρίου