Άφησαν τα νοσοκομεία να παραπαίουν

Η ΕΚΥΣΥ καταγγέλλει το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση για το ότι άφησαν τα νοσοκομεία να παραπαίουν σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΚΥΣΥ καλεί την κυβέρνηση και ιδιαίτερα το Υπουργείο Υγείας να αναλάβουν τις σοβαρές τους ευθύνες, να ασχοληθούν με τα προβλήματα που δημιουργούνται και να τα επιλύσουν χωρίς άλλη καθυστέρηση, προσθέτοντας πως "οι συνταξιούχοι, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας δεν αντέχουν να πληρώνουν για την αγορά φαρμάκων ή και αναλύσεων".

"Είναι απαράδεκτο  το υπουργείο  οικονομικών να έχει κομπόδεμα 700 εκατομμυρίων  ευρώ και να μειώνει το προϋπολογισμό για την υγεία  κατά 300 εκατομμύρια περίπου με αποτέλεσμα ασθενείς να φεύγουν από την ζωή περιμένοντας στις λίστες αναμονής για μια εξέταση  ή εγχείρηση  ή να μην μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακα τους από τα ιδιωτικά φαρμακεία διότι δεν υπάρχουν στα κρατικά  νοσοκομεία", σημειώνει.

Δειτε Επισης

Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»
Ξεσπά και βάλλει κατά της Εισαγγελίας η Ανδριάνα Νικολάου-«Κάλυψαν και έδωσαν άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους»
Τι ισχύει με τα πυρηνικά του Ιράν-Το Ισραήλ υποστηρίζει πως η Τεχεράνη ήταν κοντά στο να αποκτήσει βόμβα
Χειροπέδες σε νοσηλευτή μετά από καταγγελία για άσεμνη επίθεση
Μπορεί να καταρρεύσει το «μισητό» καθεστώς του Ιράν; Εξέγερση, ανατροπή ή εμφύλιος στην Τεχεράνη
Γιατί ο Τραμπ θέλει να μείνει έξω από τη σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν
Καθοριστική Απόφαση Εφετείου για τα Κουρέματα: Το Ανώτατο Δικαστήριο θα δώσει Κατεύθυνση στη Δικαστική Πρακτική
Νέο πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν-Σκότωσε τον νέο αρχηγό του στρατού
Αδυναμίες στον έλεγχο των δαπανών από το Υφυπουργείο Έρευνας διαπιστώνει η Ελεγκτική