Κόντρα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για την Οικονομία

Η μεγαλύτερη δέσμευση που τηρείται στο ακέραιο είναι που οι προσπάθειες και θυσίες δεν πάνε χαμένες, η χώρα μας έχει τώρα ξανά προοπτική, αναφέρει σε απαντητική του επιστολή ο ΔΗΣΥ σχολιάζοντας τις επικρίσεις ΑΚΕΛ με φόντο τις δεσμεύσεις Αναστασιάδη.
 
Αυτούσια η ανακοίνωση

Κάποιοι άλλοι στη θέση του ΑΚΕΛ, με τα γνωστά πεπραγμένα τους, θα είχαν λιγότερο θράσος και θα απέφευγαν να προκαλούν. Αλλά το ΑΚΕΛ φαίνεται να μην έχει επίγνωση και βγαίνει και φιλολογεί για δεσμεύσεις.

Είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ:
- Δεν χρειάστηκε δέσμευση για να διαλύσει την οικονομία της χώρας και να μας σπρώξει σε χρεοκοπία.
- Δεν χρειάστηκε δέσμευση για να διαβεβαιώνει ότι η κρίση θα μας προσπεράσει και να αφήνει ανοχύρωτη την οικονομία.
- Δεν χρειάστηκε δέσμευση για να φέρει στην Κύπρο τη μαζική ανεργία και από 3,5% το 2008 να την ανεβάσει σε πάνω από 12% το 2012.
- Δεν χρειάστηκε δέσμευση για να κρατά στον "αναπνευστήρα" μια χρεοκοπημένη τράπεζα, να φορτώσει 10 δισεκατομμύρια ρευστότητας μέχρι που και έπαθε ασφυξία η χώρα ολόκληρη.
- Δεν χρειάστηκε δέσμευση καμία για να φέρει εδώ Τρόϊκα και Μνημόνιο και μετά όταν τα χρειάστηκε να προπαγανδίζει να έξοδο από το Ευρω και χρεοκοπία.
Μόνη δέσμευση τους φαίνεται ήταν προς τους φίλους τους της Συρίας και του Ιράν για να κρατήσουν εν θερμώ τα εμπορευματοκιβώτια με τα πυρομαχικά νέχρι που φευ προκάλεσαν τη φονική έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε 13 αθώους ανθρώπους και κατέφερε ισχυρότατο πλήγμα στην ΑΗΚ -την οποία κατά τα άλλα δήθεν προασπίζονται.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυβέρνηση την οποία καθημερινά κατακρίνει το ΑΚΕΛ ανέλαβε, με λογική πατριωτικής ευθύνης να εφαρμόσει το σκληρό πρόγραμμα διορθώσεων και εξυγίανσης που εκείνοι άφησαν πίσω τους.
Η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη στηριζόμενη στις προσπάθειες της κοινωνίας κατάφερε να βγάλει την Κύπρο όρθια από το Μνημόνιο.
Μεγαλύτερη δέσμευση που τηρείται στο ακέραιο είναι πως οι προσπάθειες και οι θυσίες των Κυπρίων δεν πάνε χαμένες. Η χώρα μας έχει ξανά προοπτική. Η μεγαλύτερη δέσμευση πιυ τηρείται στο ακέραιο είναι που οι προσπάθειες και θυσίες δεν πάνε χαμένες, η χώρα μας έχει τώρα ξανά προοπτική



Δειτε Επισης

Προτάσεις Volt μετά την κρίση με την παύση Οδυσσέα-«Ώρα για καθαρό μήνυμα και ριζικές λύσεις»
Πάει για του χρόνου η εξέταση του αιτήματος των εκτοπισμένων Ε/κ από το ΣτΕ
Καλεί σε διάλογο τους πολίτες ο Περδίκης-«Δεν θα μείνουμε να κλαίμε επί ερειπίων»
Μετά τον καυγά, τελικά βρέθηκαν Αθηνά Μιχαηλίδου και Αννίτα Δημητρίου
Μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Θα προσφωνήσει στην Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ
Νέα επίθεση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ για παύση Οδυσσέα-«Επικίνδυνη για τη δημοκρατία η αμφισβήτηση της απόφασης»
Προκλητικός ο Τούρκος ΥΠΑΜ-«Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην Κύπρο»
Ξεκαθαρίζει πως προχωρά ο εκσυγχρονισμός της Ελεγκτικής ο Χαρτσιώτης-Συναντά Β. Γενικό Ελεγκτή
Στο Υπουργικό ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2025
Από το 2020 στο 2024... Ένας πόλεμος με πολλές μάχες και τίτλοι τέλους με προαναγγελία για νέα αρχή