Στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας γυρίζουν τη Φάρμα της Ρουμανίας

  Ένα reality show με πρωταγωνιστές διάσημους καλλιτέχνες από τη Ρουμανία και με φόντο την Κύπρο, κάνει θραύση τις τελευταίες δύο βδομάδες στη Ρουμανία όπου προβάλλεται.

Πρόκειται για τη Ρουμάνικη εκδοχή του Αμερικάνικου reality show «Η Φάρμα» τα γυρίσματα του οποίου άρχισαν στις 20 Ιανουαρίου στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ιδανικός χώρος τηλεοπτικών παραγωγών για τέτοιου είδους τηλεπαιχνίδια.

 

 

Οι 12 παίχτες, είναι πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπητά και δημοφιλή στη Ρουμανία, τα οποία καλούνται να ζήσουν για τρεις μήνες, κάτω από πρωτόγονες συνθήκες έχοντας όμως για θέα τη Μεσόγειο.

 

Τα γυρίσματα της Φάρμας, που κατάφερε να μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού της χώρας, εκτοξεύοντας στα ύψη την τηλεθέαση, θα ολοκληρωθούν στις 26 Μαρτίου.

 

 

Το PROTV, το κανάλι μέσα από το οποίο προβάλλεται «Η Φάρμα» ανήκει στον τηλεοπτικό κολοσσό CentralEuropeanMediaEnterprise, ο οποίος εκτός από τη Ρουμανία, διαθέτει δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια στην Κροατία, τη Βουλγαρία, τη Τσεχία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία.
 

 

Πάρτε μια μικρή γεύση από το τηλεπαιχνίδι, στα βίντεο που ακολουθούν.

 

 

 

Πρωτόγνωρες στιγμές

Οι στιγμές που ζει τις τελευταίες βδομάδες ο Άγιος Θεόδωρος είναι πρωτόγνωρες, όπως επισημαίνει ο Κοινοτάρχης του χωριού Λάζαρος Πιερής. Μιλώντας στον Ρεπόρτερ ο κύριος Πιερής, ανέφερε ότι είναι σημαντικό αυτό το οποίο συμβαίνει εκεί, καθώς όχι μόνο προβάλλεται η χώρα μας, αλλά εργάζονται και δέκα περίπου συμπατριώτες μας ως βοηθητικό προσωπικό γι’ αυτή την παραγωγή. «Εμείς δεν ερχόμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους. Τα γυρίσματα γίνονται σ’ ένα περιβόλι το οποίο έγινε κάτι σαν δάσος τους. Είναι κάτω, στην παραλία του Αγίου Θεοδώρου, πιο κοντά στον Μαζωτό. Οι συντελεστές μένουν σε τουριστικά καταλύματα της περιοχής και έρχονται και στις ψαροταβέρνες μας για φαγητό» εξηγεί. «Μου ανέφεραν χωριανοί ότι τους έχουν δει και τους άφησαν να κόψουν όσα πορτοκάλια θέλουν από το περβόλι τους ενώ άλλοι τους φίλεψαν γλυκά» καταλήγει ο κύριος Πιερής.  
 

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Ζήτησε άμεσα τα στοιχεία στελέχωσης των Συμπλεγμάτων ο ΥΠΕΣ
Οκτώ τυχεροί κέρδισαν αλλά δεν εξαργύρωσαν τα λαχεία τους-Επιστρέφουν στο κράτος τα χρήματα εντός Νοεμβρίου
Στη Γενεύη η Επ. Νομοθεσίας για αξιολόγηση Κύπρου για Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτιστικά Δικαιώματα