Στους συντηρητικούς και επίσημα η Ελένη Θεοχάρους

Μέλος του Κόμματος Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών είναι και επίσημα η πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το Κόμμα Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών κατόπιν ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε χθες, επισημοποίησε την ένταξη της προέδρου του Κινήματος, Ελένης Θεοχάρους στην ομάδα του».

Το Κόμμα Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών και ανήρτησε σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα του με αναφορές στην πολιτική δράση της κ. Θεοχάρους, όπου τόνισε ότι «είναι πολύ καλά γνωστή για την ανθρωπιστική της δράση και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ιατρικών αποστολών σε όλες τις πολεμικές ζώνες τις τελευταίες τρεις δεκαετίες».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κινήματος, ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, Syed Kamall, δήλωσε ευχαριστημένος για την ένταξη της Ελένης Θεοχάρους στο ECR και την χαρακτήρισε ως ένα «πολύ αξιοσέβαστο μέλος της Ευρωβουλής και ειδικός σε θέματα Διεθνών Σχέσεων και σε Ανθρωπιστικά Θέματα».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Syed Kamall δήλωσε ότι η Ελένη Θεοχάρους «είναι το είδος του πολιτικού που σηκώνει τα μανίκια και βοηθά, χρησιμοποιώντας τις ιατρικές της ικανότητες για να βοηθήσει ανθρώπους σε πολεμικές ζώνες και όσους υποφέρουν από AIDS και τη φτώχεια. Ανυπομονώ να δουλέψω με την Ελένη για να συνεχίσουμε την οικοδόμηση δυναμικής για τη μεταρρύθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», κατέληξε ο πρόεδρος Syed Kamall.

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση της Αλληλεγγύης, από πλευράς της η κ. Θεοχάρους εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Κόμμα Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών είναι το καλύτερο πολιτικό όχημα για την υπεράσπιση των Αρχών και Αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την εξάλειψη της φτώχειας και την επικράτηση του Ανθρωπισμού. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα μέλη του ECR, ώστε να προωθήσουμε τις Αρχές μας και να προσφέρουμε ένα εναλλακτικό μονοπάτι για την Ευρωπαϊκή Ένωση» δήλωσε η κυρία Θεοχάρους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κινήματος
 
 

Δειτε Επισης

Ζήτησε από Παπακωνσταντίνου να σηκώσει μανίκια ο Κουλίας-«Να πάει στο λιμάνι Λάρνακας να κάνει έκθεση»
Συνεχάρη Παπακωνσταντίνου για τον διορισμό του ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης-«Αναλαμβάνει ένα δύσκολο ρόλο»
Οι προτεραιότητες του Κυπρίων Ευρωβουλευτών-Ψηλά στην ατζέντα το Κυπριακό
Διόρισε Γενικό Ελεγκτή με το καλημέρα ο Πρόεδρος-Διάδοχος του Οδυσσέα ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου
Άγρια νύχτα στον Λίβανο-Σφυροκοπά ανελέητα τη Χεζμπολάχ το Ισραήλ, στους 500 οι νεκροί
Οι εστίες στο κέντρο της Λευκωσίας βάζουν φρένο στη «φυγή» φοιτητών προς τα κατεχόμενα
Το κλειδί για τις εξελίξεις στο Κυπριακό στα χέρια του Ερντογάν-Συναντά Γκουτέρες και Μητσοτάκη
Κατέθεσε εμπειρογνώμονας στη δίκη για το θάνατο του Γιαννιού-Αναφορές για αλλοιωμένα στοιχεία από την υπεράσπιση
Προθυμία να συναντηθεί με την τουρκική πλευρά ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε εξέφρασε στον ΓΓ ο Πρόεδρος
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστοδουλίδη και Γκουτέρες-Εξέφρασε ετοιμότητα ο Πρόεδρος