Δεν έμεινε παρανομία που δεν έγινε πριν τον φοβερό θανατηφόρο της Λεμεσού

Την ζωή του κορώνα –γράμματα έπαιζε οδηγώντας την μεγάλου κυβισμού αγωνιστική μοτοσυκλέτα του ο 17χρονος Κωνσταντίνος  Νικολάου, μαθητής της Γ’ τεχνικής σχολής από την Λεμεσό , χωρίς να σκεφτεί ότι το στοίχημα ήταν από την αρχή χαμένο.

Χωρίς δίπλωμα, χωρίς ασφάλεια, χωρίς κράνος , χωρίς φώτα πορείας, με ένα παράνομο άγραφο δίτροχο, αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα  και παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη είχε ότι χρειαζόταν για να  χάσει το στοίχημα με την ζωή.
Από την άλλη και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που του στέρησε την ζωή έκανε ότι ακριβώς δεν έπρεπε. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να σταματήσει στο περίπτερο, είχε αυξημένα ποσοστά αλκοόλης  στον οργανισμό του, παραβίασε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας  και βρέθηκε ακριβώς στην πορεία της πυραυλοκίνητης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας. Το αποτέλεσμα τραγικό.

Στις 8 το βράδυ επί της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (Μακεδονίας), χάθηκε μια νέα ζωή. Ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε και κυριολεκτικά πέταξε πριν πέσει στη σκληρή άσφαλτο και  τραυματιστεί θανάσιμα. Η Τροχαία Λεμεσού διενεργεί εξετάσεις για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Ο νεαρός δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ τα φώτα πορείας της μοτοσικλέτας του φαίνεται να ήταν σβηστά. Κατά τον υπεύθυνο Αξιωματικό της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά, πέραν των παραλήψεων του άτυχου νεαρού, «ο οδηγός του αυτοκινήτου με την παρανομία του επέδειξε ακραία ασυνείδητη κι εγκληματική συμπεριφορά».  Μια συμπεριφορά που έκοψε άδικα το νήμα ενός νεαρού που νόμιζε ότι το να είσαι «πειρατής της ασφάλτου», είναι τίτλος τιμής….
 
 
 

Δειτε Επισης

Επ. Περιβάλλοντος: Δεν υπάρχει βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς ισότητα των φύλων
Υφ. Πολιτισμού: Στέγαση μέρους βιβλίων Ρ. Κατσελλή στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη
Η Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων ΕΕ στη ΓΣ του ΟΗΕ
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε όλη την Κύπρο-Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Περίπου 15.000-18.000 άνθρωποι πάσχουν από άνοια στην Κύπρο-Όπλο αντιμετώπισης η έγκαιρη διάγνωση
Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού-Στους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Η τρομακτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Κύπρου-«Σωσίβιο δυτικών χωρών στην περιοχή»
Δήμαρχος Πάφου και Πρύτανης ΤΕΠΑΚ θα διανυκτερεύσουν στη φοιτητική εστία
Και σε έφηβους μπορεί να χορηγηθεί το εμβόλιο για την mpox-«Σημαντικό βήμα προόδου»