ΔΗΚΟπο μαχαίρι για την Αντιγόνη το «ναι» ή το «όχι»

Σε φάση πολύ μεγάλου προβληματισμού ως προς το κατά πόσο θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΔΗΚΟ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, στην εκλογική περιφέρεια Λευκωσίας, βρίσκεται η πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος και πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ,  Αντιγόνη Παπαδοπούλου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy, η κ. Παπαδοπούλου αναμένεται να καταλήξει και ν’ ανακοινώσει την τελική της απόφαση μέσα στα επόμενα 48ωρα. Το επόμενο διήμερο χαρακτηρίζεται από το περιβάλλον της κ. Παπαδοπούλου ως εξαιρετικά κρίσιμο όσον αφορά την τελική της απόφαση, καθότι θα κορυφωθεί ο κύκλος των επαφών και των διαβουλεύσεων που πραγματοποιεί, τόσο με τους συνεργάτες της όσο και με φίλους του ΔΗΚΟ.
 
Σύμφωνα τις πληροφορίες μας, εντός των ημερών, κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Τετάρτη το απόγευμα, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, στον όποιο θα πει το «ναι» ή το «όχι», ενώ στη συνέχεια θα γνωστοποιήσει και θα αιτιολογήσει δημοσίως την απόφασή της.
 
Πάντως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η κ. Παπαδοπούλου αμφιταλαντεύεται έντονα και μέχρι στιγμής δεν έχει κατασταλάξει, είτε προς την μια είτε προς την άλλη απόφαση. Τα πάντα βρίσκονται στη ζυγαριά και η πλάστιγγα που θα γείρει υπέρ του «ναι» ή υπέρ του «όχι», βαδίζει ακόμη σε πολύ λεπτές ισορροπίες.
 
 «Την μια μέρα λέει ‘’ναι’, την άλλη λέει ‘’όχι’’»,  μας ανέφερε στενός συνεργάτης της, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για μια απλή απόφαση, αλλά για μια απόφαση βαρύνουσας πολιτικής σημασίας, τόσο για την ίδια όσο και για το κόμμα.
 
Ο μεγαλύτερος προβληματισμός της Αντιγόνης Παπαδοπούλου έγκειται στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται η σημερινή ηγεσία του ΔΗΚΟ, τόσο εσωκομματικά όσο και στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό, θεωρώντας πως από την μια δείχνει να μην μπορεί να επιτύχει τη στόχο της ενότητας εντός του ΔΗΚΟ, ενώ ταυτόχρονα ούτε να συμβάλει εποικοδομητικά στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας, όπως είναι για παράδειγμα το Κυπριακό.
 
Την ίδια ώρα, η μέχρι στιγμής διαμορφούμενη σύνθεση του δηκοϊκού ψηφοδελτίου, από το οποίο απουσιάζουν παραδοσιακά στελέχη με προσφορά και ιστορία στο ΔΗΚΟ, φαίνεται να λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας για την Αντιγόνη Παπαδοπούλου. Από την άλλη, λαμβάνει υπόψη και δεν παραγνωρίζει τις παραινέσεις ψηφοφόρων του ΔΗΚΟ, οι οποίοι θα την ήθελαν και την θέλουν με χίλια στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. 
 

Δειτε Επισης

Ανοίγουν στόματα για τον προπονητή της ενόργανης-Κλήθηκε για κατάθεση η πρώην πρωταθλήτρια
Μετά τον Ελ Τσάπο, ο Ελ Μάγιο-Παρά τις μεταμφιέσεις και τις πλαστικές, ο πανίσχυρος βαρόνος ναρκωτικών συνελήφθη
Έκοψαν εισιτήριο σε AμεΑ με Ευρωπαϊκή Κάρτα σε εκδήλωση-«Έλλειψη σαφήνειας ως προς την πολιτική που εφαρμόζεται»
Αρνήθηκαν να μετακινήσουν την περιουσία τους και έστειλαν στο νοσοκομείο δύο αστυνομικούς
Νέες έρευνες φυσικού αερίου στη αν. Μεσόγειο εξαγγέλλει ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας
Στη Λευκωσία την ερχόμενη βδομάδα τα συνέδρια της Διασποράς
Ευθύνες στις Αρχές από τους επιζώντες στο Μάτι-«Το ίδιο μας το κράτος, μας κήρυξε τον πόλεμο...»
Βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί στο σιδηροδρομικό δίκτυο στη Γαλλία-«Εγκληματική ενέργεια» (pics)
Ένα βρέφος δώδεκα μηνών και ένα 13χρονο κορίτσι ανάμεσα στα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στην Ελλάδα
Στο 22% στο τέλος Ιουνίου η υλοποίηση αναπτυξιακών δαπανών του προϋπολογισμού