ΔΗΚΟπο μαχαίρι για την Αντιγόνη το «ναι» ή το «όχι»

Σε φάση πολύ μεγάλου προβληματισμού ως προς το κατά πόσο θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΔΗΚΟ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, στην εκλογική περιφέρεια Λευκωσίας, βρίσκεται η πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος και πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ,  Αντιγόνη Παπαδοπούλου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy, η κ. Παπαδοπούλου αναμένεται να καταλήξει και ν’ ανακοινώσει την τελική της απόφαση μέσα στα επόμενα 48ωρα. Το επόμενο διήμερο χαρακτηρίζεται από το περιβάλλον της κ. Παπαδοπούλου ως εξαιρετικά κρίσιμο όσον αφορά την τελική της απόφαση, καθότι θα κορυφωθεί ο κύκλος των επαφών και των διαβουλεύσεων που πραγματοποιεί, τόσο με τους συνεργάτες της όσο και με φίλους του ΔΗΚΟ.
 
Σύμφωνα τις πληροφορίες μας, εντός των ημερών, κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Τετάρτη το απόγευμα, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, στον όποιο θα πει το «ναι» ή το «όχι», ενώ στη συνέχεια θα γνωστοποιήσει και θα αιτιολογήσει δημοσίως την απόφασή της.
 
Πάντως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η κ. Παπαδοπούλου αμφιταλαντεύεται έντονα και μέχρι στιγμής δεν έχει κατασταλάξει, είτε προς την μια είτε προς την άλλη απόφαση. Τα πάντα βρίσκονται στη ζυγαριά και η πλάστιγγα που θα γείρει υπέρ του «ναι» ή υπέρ του «όχι», βαδίζει ακόμη σε πολύ λεπτές ισορροπίες.
 
 «Την μια μέρα λέει ‘’ναι’, την άλλη λέει ‘’όχι’’»,  μας ανέφερε στενός συνεργάτης της, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για μια απλή απόφαση, αλλά για μια απόφαση βαρύνουσας πολιτικής σημασίας, τόσο για την ίδια όσο και για το κόμμα.
 
Ο μεγαλύτερος προβληματισμός της Αντιγόνης Παπαδοπούλου έγκειται στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται η σημερινή ηγεσία του ΔΗΚΟ, τόσο εσωκομματικά όσο και στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό, θεωρώντας πως από την μια δείχνει να μην μπορεί να επιτύχει τη στόχο της ενότητας εντός του ΔΗΚΟ, ενώ ταυτόχρονα ούτε να συμβάλει εποικοδομητικά στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας, όπως είναι για παράδειγμα το Κυπριακό.
 
Την ίδια ώρα, η μέχρι στιγμής διαμορφούμενη σύνθεση του δηκοϊκού ψηφοδελτίου, από το οποίο απουσιάζουν παραδοσιακά στελέχη με προσφορά και ιστορία στο ΔΗΚΟ, φαίνεται να λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας για την Αντιγόνη Παπαδοπούλου. Από την άλλη, λαμβάνει υπόψη και δεν παραγνωρίζει τις παραινέσεις ψηφοφόρων του ΔΗΚΟ, οι οποίοι θα την ήθελαν και την θέλουν με χίλια στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. 
 

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση ΠτΔ για Στρατηγικό Διάλογο με ΗΠΑ-«Αναμένεται να επιφέρει πολλαπλά και πολυεπίπεδα οφέλη»
Χωρίς συμφωνία για ηγεσία ΕΕ έληξε το δείπνο των 27-Τα τρία ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι
Ανέβηκαν επίπεδο οι σχέσεις της Λευκωσίας με τις ΗΠΑ-Αναμένονται οφέλη από τον Στρατηγικό Διάλογο
Ξεκίνησε το δείπνο των ηγετών-Παραμένουν φαβορί Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας
«Ιστορική στιγμή» χαρακτηρίζει ο Κόμπος τον Στρατηγικό Διάλογο με ΗΠΑ-«Στόχος να προκύψουν αμοιβαία οφέλη»
Διευθετήσεις στον Δήμο Πάφου λόγω μεταφοράς στον ΕΟΑ Πάφου
Μνημόνιο Κατανόησης ΑΔΜΗΕ-Meridiam για συμμετοχή στον Great Sea Interconnnector
Υποστηρίζει Ούρσουλα και Μέτσολα ο Πρόεδρος-Ευελπιστεί σε συμφωνία ενόψει ευρωπαϊκών προκλήσεων
Πρόταση νόμου για 75% τέλους επί καταθέσεων στο Ταμείο Αλληλεγγύης συζήτησε η Επ. Οικονομικών
Ανακοινώθηκε η έναρξη Στρατηγικού Διαλόγου μεταξύ ΗΠΑ και Λευκωσίας-«Μέρος της απάντησης η Κύπρος»