Από κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο θάνατος του Σταύρου

Από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση προήλθε ο θάνατος του 27χρονου Σταύρου Νικολάου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα τις μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου πέφτοντας από ύψος 3 μέτρων σε τσιμεντένιο κράσπεδο.
Η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 27χρονου διενεργήθηκε το πρωί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, η οποία αποφάνθηκε επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του νεαρού προκλήθηκε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία πτώσης από ύψος, ενώ –είπε- πως  περαιτέρω δείγματα θα σταλούν για τοξικολογικές εξετάσεις.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Σταύρος, είχε μεταβεί μαζί με τους φίλους του, γύρω στις 2 τα ξημερώματα σε  μπαράκι που βρίσκεται στο ημιυπόγειο του Fysko Lotus Plaza στη Λεμεσό για διασκέδαση. Ωστόσο, η απόφαση του αντί να κατέβει στο μπαράκι από τα σκαλιά, να κατέβει κάνοντας «τσουλήθρα» από το κάγκελο της σκάλας, απέβη μοιραία. Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου τριών μέτρων, βρίσκοντας τον θάνατο.
 
 

Δειτε Επισης

Παρουσίαση εθελοντικού συστήματος άμεσης ανταπόκρισης για επειγόντων περιστατικών
Αυστηροί έλεγχοι για παράνομη χρήση λάστιχου νερού στην επαρχία Λάρνακας
Εκτός λειτουργίας και πάλι το ΓεΣΥ-Δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες
Στην ανάγκη λειτουργίας μονάδων αφαλάτωσης από ΗΑΕ μέχρι αρχές Ιουλίου στάθηκε ο Πιττοκοπίτης
Επιστρέφει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
Στο επίκεντρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος η απλοποίηση διαδικασιών για τις εκπαιδεύσεις κυνηγετικών σκύλων
Ολημερίς την χτίζανε... Πρόβλημα με το ύψος της γέφυρας στην Καλαβασό, δεν χωράνε τα Πυροσβεστικά οχήματα
Προβλήματα στην πρόσβαση των ΑμΕΑ σε ιατρικά κέντρα μέχρι και στα γήπεδα-«Άτομα με αναπηρίες κινδυνεύουν»
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Παράταση μέχρι τις 9 Μαΐου για τις προεγγραφές μαθητών για την Α' Λυκείου και Τεχνικές Σχολές