Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής του Πούτιν

  
Τα σκάνδαλα και τα κουτσομπολιά τα οποία αφορούν κυρίως εξωσυζυγικές σχέσεις, ανέκαθεν ήταν μέρος της ζωής των μεγάλων ηγετών. Τα παραδείγματα πολλά με πιο πρόσφατα των Αμερικανών Προέδρων, Μπιλ Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα, ενώ μεγάλος ντόρος είχε γίνει και για τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φρανσουά Μιτεράν, Τζον Φ. Κένεντι, Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτή την περίοδο, στα περίπτερα κρέμεται η κρυφή προσωπική ζωή του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν. Μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, οι φωτογραφίες του Ρώσου Προέδρου δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις κυκλοφορούν συχνότερα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, την καρδιά του έχει κατακτήσει η Αλίνα Καμπάεβα, η κοπέλα - λάστιχο της ρυθμικής που φέρεται μάλιστα να του έχει χαρίσει και ένα παιδί. Πριν από λίγες εβδομάδες, όμως, μία φωτογραφία του Πούτιν να κάθεται χαμογελαστός δίπλα σε μία καλλονή στους αγώνες του Σότσι, πυροδότησε νέες φήμες για καινούργια σχέση του Ρώσου Προέδρου.

 
 

Φινάλε με μια δήλωση

Ο Πρόεδρος Πούτιν έχει αναπτύξει πολλά προφίλ: του δυναμικού, του αθλητικού, του ριψοκίνδυνου, του φιλόζωου... Αυτό, στο οποίο ουδέποτε γνοιάστηκε, ήταν το προφίλ του καλού συζύγου. Το καλοκαίρι του 2013, με έναν ελαφρώς στημένο τρόπο, έξω από το Γκραν Κρέμλιν Πάλας, όπου είχε παρακολουθήσει μπαλέτο μαζί με τη σύζυγό του, Λουντμίλα, κλήθηκε από δημοσιογράφο να απαντήσει στο ερώτημα: «Γιατί σας βλέπουμε τόσο σπάνια μαζί;». «Γιατί ζούμε πια χωριστές ζωές», ήταν η απάντηση. «Αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε διαζύγιο». Για τη ζωή της Λουντμίλα διπλα στον Πούτιν έχουν ακουστεί διάφορες ιστορίες (μέχρι και ότι την κρατούσε... κλειδωμένη!). Πολλούς μήνες πριν από εκείνη την ανακοίνωση, είχαν αναπτυχθεί έντονες φήμες που μιλούσαν για μια ερωτική περιπέτεια του Πούτιν με μια γυναίκα πολύ νεότερή του, πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής. Η εφημερίδα που είχε δημοσιοποιήσει το θέμα στη Ρωσία, έκλεισε.

Αποκαταστάθηκε η πρώην


Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Πούτιν, η Λουντμίλα Πουτίνα φέρεται όχι μόνον να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νεότερου άντρα, αλλά και να τον έχει παντρευτεί, μετακομίζοντας μαζί του στο διαμέρισμα όπου έμενε κάποτε με τον ισχυρό άντρα της Ρωσίας. Ο νέος σύντροφος της Λουντμίλα, ονόματι Αρτούρ, είναι μόλις 37 χρόνων, επικεφαλής ενός κέντρου για την Ανάπτυξη της Διαπροσωπικής Επικοινωνίας, το οποίο η ίδια στήριζε για πολλά χρόνια. Η 58χρονη Λουντμίλα έβαλε βέρα στο δεξί και άλλαξε επίθετο. Ονομάζεται πλέον Λουντμίλα Οτσερέτναγια. Τριάντα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν όμως αυτός αποφάσισε να τη χωρίσει για τα μάτια της Καμπάεβα, έκανε την καρδιά της πέτρα μέχρι που μπήκε στη ζωή της ο γοητευτικός Ρώσος. 

Η κοπέλα - λάστιχο


Πριν από μερικούς μήνες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε αφήσει άφωνη την παγκόσμια κοινή γνώμη, όταν εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένος. Συγκεκριμένα, ο Ρώσος Πρόεδρος είχε περιγράψει τη συζήτηση που είχε με «έναν Ευρωπαίο φίλο, έναν μεγάλο ηγέτη», ο οποίος τον ρώτησε τον περασμένο χρόνο εάν είναι ερωτευμένος. «Του απάντησα: ‘‘Δηλαδή;’’» συνέχισε ο Πούτιν. «Μου λέει: ‘‘Αγαπάς κάποια;’’. Του απαντώ: ‘‘Ναι’’. ‘‘Και εκείνη σ’ αγαπάει;’’. ‘‘Ναι’’. ‘‘Ε, τότε μια χαρά’’», κατέληξε ο Πούτιν, λέγοντας «μην ανησυχείτε, όλα είναι πολύ καλά». Και μολονότι ο Ρώσος Πρόεδρος δεν θέλησε να δώσει το όνομα της καλής του, ο νους όλων πήγε στην πρώην χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής, πολιτικό και νυν μιντιάρχισσα, Αλίνα Καμπάεβα, η οποία θεωρείται ότι ήταν η πέτρα του σκανδάλου, το τρίτο πρόσωπο που οδήγησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο διαζύγιο με την επί 30 χρόνια σύζυγό του, Λουντμίλα. Νωρίτερα, η Καμπάεβα είχε δηλώσει πως έχει γνωρίσει τον άνδρα τον οποίο θέλει να παντρευτεί και μάλιστα να κάνει μαζί του παιδιά, ενώ λίγους μήνες πριν κυκλοφόρησαν φήμες ότι Πούτιν και Καμπάεβα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο, όμως, τελικά, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αλίνα η μιντιάρχισσα

Πάντως, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και φέρουν το ερωτευμένο ζευγάρι να έχει αποκτήσει μαζί και παιδί, μια είδηση που επίσης δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, που αναδείχθηκε ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, είχε εκλεγεί στη Δούμα για πρώτη φορά το 2007. Στις εκλογές του 2011 διατήρησε τη θέση της. Ωστόσο, παραιτήθηκε πριν από μερικούς μήνες για να αναλάβει τη διεύθυνση ενός ομίλου ΜΜΕ στη Ρωσία που -όπως αναμενόταν- στηρίζει τον Πούτιν. Πλέον είναι διευθύντρια της National Media Group, ενός από τους μεγαλύτερους μιντιακούς ομίλους της Ρωσίας. Ένας από τους ιδιοκτήτες του είναι ο δισεκατομμυριούχος Γιούρι Κοβάλτσουκ, του στενού περιβάλλοντος του Πούτιν, ο οποίος ήταν ανάμεσα σε εκείνους στους οποίους επέβαλαν κυρώσεις οι ΗΠΑ για τη στάση της Ρωσίας στην ουκρανική κρίση, όπως αναφέρει το Business Week. Η National Media Group έχει τον έλεγχο των τηλεοπτικών καναλιών Ren-TV και Channel 5, όπως και το 25% του Channel One, που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη Ρωσία. Επίσης, στον ίδιο όμιλο ανήκουν η εφημερίδα Izvestia Daily και ένας ραδιοφωνικός σταθμός.

Από την Αλίνα στην μποξέρ



Μετά τις φήμες για την πρωταθλήτρια της ρυθμικής, νέα κουτσομπολιά ήρθαν για να φέρουν ξανά αναστάτωση στα ρωσικά και όχι μόνο ΜΜΕ. Μία φωτογραφία του Πούτιν, που τον δείχνει χαμογελαστό δίπλα σε μία καλλονή στους αγώνες του Σότσι, πυροδότησε νέες φήμες για καινούργια σχέση του Ρώσου Προέδρου. Η χαμογελαστή και ιδιαίτερα ενθουσιασμένη γυναίκα που καθόταν δίπλα του ήταν η Natalia Ragozina, μία 39χρονη πρώην πρωταθλήτρια του μποξ που έγινε γνωστή όχι μόνο για τις επιδόσεις της στο άθλημα, αλλά και για τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει για το Penthouse.


Εξαφανισμένες οι κόρες του Πούτιν

Όπως δεν ασχολήθηκε ποτέ με το προφίλ του συζύγου, έτσι δεν καλλιέργησε ποτέ ούτε το προφίλ του πατέρα. Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει δύο κόρες από την πρώτη του γυναίκα, οι ζωές των οποίων παραμένουν απολύτως κρυφές. Πήγαν στο κολέγιο με αλλαγμένα ονόματα και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά σε ποια χώρα ζουν ή τι δουλειές κάνουν. Οι Ρώσοι δεν έχουν δει ποτέ τον Πούτιν με τις κόρες του σε δημόσια εμφάνιση. Σπανίως αναφέρεται σε αυτές, αλλά κι όταν το κάνει δεν χρησιμοποιεί ποτέ τα ονόματά τους, αλλά τις αποκαλεί «αυτές». Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνει να είναι ιδιαίτερα υπερπροστατευτικός πατέρας, αφού κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για τις δύο του κόρες. Άλλωστε, δεν είναι και λίγοι αυτοί, οι οποίοι αμφισβητούν ακόμη και τη γνησιότητα των φωτογραφιών τους που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Λέγεται ότι η 27χρονη Γεκατερίνα ήταν έτοιμη το 2010 να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, ο οποίος ήταν γιος ενός Νοτιοκορεάτη ναυάρχου. Το Κρεμλίνο διέψευσε την είδηση, ενώ ούτε ο γάμος φαίνεται να έγινε ποτέ. Όσο για τη Μαρία, τα Μέσα υποστηρίζουν ότι συζεί εδώ και καιρό με έναν Ολλανδό υπήκοο, ο οποίος έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική. Ο αρραβωνιαστικός της (;) ονομάζεται Γιόριτ Φάασεν και το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι στη Μόσχα.

 

 
 

Δειτε Επισης

Αλλεπάλληλοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο μετά τις απειλές Νασράλα για «τρομερή» τιμωρία
«Μου είπε να την χαϊδέψω, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση» – Μαρτυρίες φρίκης στην υπόθεση Πελικό
Η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στον Λίβανο ζητά άμεση αποκλιμάκωση
«Βαθιά ανησυχία» Λονδίνου για τις εξελίξεις στον Λίβανο
Ο Τραμπ κατηγόρησε τους Αμερικανούς εβραίους ότι θα φέρουν μέρος της ευθύνης, αν χάσει στις εκλογές
Κατάρρευση κτιρίου στη Σιέρα Λεόνε-Τουλάχιστον 15 νεκροί
ΒΙΝΤΕΟ: Τουρίστρια περπατούσε σε σοκάκι, όταν άγαλμα έπεσε στο κεφάλι της και τη σκότωσε
Κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στον Λίβανο μετά τις εκρήξεις-«Μας κήρυξαν πόλεμο», λέει ο ηγέτης της Χεμπολάχ
Αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων προς Βηρυτό και Τελ Αβίβ
Έφοδοι στην Ταϊβάν-Ερευνούν διασυνδέσεις της Gold Apollo με τους βομβητές που εξερράγησαν στον Λίβανο