Οι 10 καλύτερες διαφημίσεις του Super Bowl 2016

 
 Το Super Bowl μπορεί να είναι το σημαντικότερο γεγονός για όσους ασχολούνται με το American Football αλλά για όλους τους υπόλοιπους είναι το μεγάλο φεστιβάλ διαφήμισης. Με 5 εκατομμύρια δολάρια που κοστίζουν τα 30 δευτερόλεπτα του κάθε διαφημιστικού spot είναι λογικό οι εταιρίες που μπαίνουν στη διαδικασία να πληρώσουν όλα αυτά τα λεφτά να επενδύουν εξίσου σημαντικά ποσά για να δημιουργήσουν διαφημίσεις που θα ξεχωρίσουν. Από το σύνολο των 46 brand που προβλήθηκαν στο μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός σας παρουσιάζουμε τις 10 διαφημίσεις που ξεχώρισαν.
 
Pantene
 


Αθλητές του NFL αφήνουν την εικόνα του μάτσο τύπου κατά μέρους και χτενίζουν τις κόρες τους σε μία από τις πιο γλυκιές διαφημίσεις που προβλήθηκαν στο φετινό Super Bowl.
 
Budweiser


 
Η Budweiser αποφάσισε να περάσει το μήνυμα εναντίον της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ μέσω της Helen Mirren η οποία με το γνωστό της αυστηρό ύφος είναι ικανή να σε κάνει να μην οδηγάς ούτε καν όταν έχεις μυρίσει αλκοόλ.
 
Audi
 


Η Audi πέτυχε διάνα με τη διαφήμιση όπου ένας βετεράνος αστροναύτης βρίσκεται στο χείλος της κατάθλιψης μέχρι τη στιγμή που ο γιος του τον επισκέπτεται και του δίνει να οδηγήσει την ολοκαίνουργια R8.
 
Bud Light
 


H Bud Light άφησε κατά μέρους τα σκυλάκια και έριξε στο παιχνίδι δύο βαριά ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας  την Amy Schumer και τον Seth Rogen. Με έντονο προεκλογικό άρωμα και guest star τον Paul Rudd ήταν μία από τις καλύτερες διαφημίσεις της βραδιάς.
 
 
Mountain Dew
 


Η εταιρία αναψυκτικού Mountain Dew έφτιαξε μία διαφήμιση όπου αποδεικνύει ότι αν συνδυάσεις τρία χαριτωμένα πράγματα το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα ανέμενες.
 
Hyundai
 


Η κορεατική εταιρία έβαλε στο παιχνίδι τον κωμικό Kevin Heart σε ρόλο υπερπροστατευτικού γονιού ο οποίος ακολουθεί την κόρη του στο ραντεβού της μέσω του GPS που υπάρχει εγκατεστημένο στο νέο Genesis.
 
Coca Cola
 


H Coca Cola διαφήμισε το νέο της προϊόν την Coke mini, χρησιμοποιώντας τους ήρωες της Marvel, Hulk και Antman σε μία διαφήμιση όπου ο Antman κλέβει το αναψυκτικό του Hulk γεγονός που οδηγεί σε ολοκληρωτική καταστροφή…
 
Avocados from Mexico
 


Εξωγήινοι επισκέπτονται ένα μουσείο για τον ανθρώπινο πολιτισμό του 21ου αιώνα και αντιμετωπίζουν με έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν να λύσουν τον κύβο του Rubik ή ότι ταξιδεύουμε για ώρες στο economy class των αεροπλάνων.
 
Snickers


 
Η Marilyn Monroe μεταμορφώνεται σε Willem Dafoe για τους σκοπούς της νέας διαφήμισης της Snickers με την κλασική πλέον ατάκα «δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πεινάς».
 
Toyota Prius


 
Τέσσερις γκαφατζήδες ληστές τράπεζας καταλήγουν να κλέψουν ένα Prius ως όχημα διαφυγής επειδή το δικό τους το πήρε ο γερανός. Τελικά η επιλογή ήταν σωστή αφού το Prius μετέτρεψε την καταδίωξη σε μαραθώνιο και τους ίδιους σε διασημότητες.
 
 
 

Δειτε Επισης

Αλαλούμ σε δρομολόγιο τρένου στη Βρετανία γιατί ένας σκίουρος δεν κατέβαινε από το βαγόνι
ΒΙΝΤΕΟ: Το κορυφαίο μοντέλο του OnlyFans έδειξε σε stream το απίστευτο ποσό που έβγαλε μέσα σε τρία χρόνια
Χιλιάδες επισκέπτες σε ζωολογικό κήπο στον οποίο ζει η Moo Deng στην Ταϊλάνδη
Διαμονή μέσα σε μία… πατάτα-Το πιο περίεργο Airbnb
Καθαριότητα, φαγητό και ύπνος-Η σκληρή καθημερινότητα των εγκλωβισμένων αστροναυτών στον ISS
Επιστήμονες κατάφεραν να καταγράψουν τις τελευταίες σκέψεις ενός ανθρώπου λίγα λεπτά πριν πεθάνει
Χώρισε η γυναίκα που είχε επί εννέα χρόνια σχέση με αεροπλάνο-«Είμαστε ακόμα φίλοι»
Ο άνθρωπος χωρίς «ταυτότητα»–Η συγκλονιστική ιστορία 45χρονου
Παρασκευή και 13 με... 13 αστεία γεγονότα για την πιο γρουσούζικη μέρα!
Βρέθηκε το διάσημο έργο του Banksy «Το κορίτσι με το μπαλόνι» που εκλάπη από γκαλερί του Λονδίνου