Κλείνουν τα Τέμπη οι αγρότες

Κλείνουν εκ νέου τα Τέμπη από τις 6 το απόγευμα και για ένα 24ωρο, σύμφωνα με απόφαση των αγροτών του μπλόκου. Η αστυνομία έχει ήδη εκδώσει σχετική ανακοίνωση για απαγόρευση της κυκλοφορίας από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου, υποδεικνύοντας εναλλακτικές διαδρομές.

Παράλληλα,  μέχρι τις 8.30 το βράδυ κλείνει και η επαρχιακή οδός Λάρισας-Αγιάς, στο ύψος του Γερακαρίου και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές καθ' υπόδειξη της Αστυνομίας.


Στο μεταξύ, μεγάλες ουρές κι απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι οδηγοί στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - 'Αργους, από το μπλόκο που δημιούργησαν οι αγρότες στην είσοδο του χωριού Μύλοι Αργολίδας λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα με μαύρες σημαίες και μοιράζουν πορτοκάλια στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ δεν λείπουν και οι μικρο-διαπληκτισμοί από οδηγούς που θέλουν να περάσουν και δεν μπορούν.

Η ουρά των αυτοκινήτων είναι σε μήκος χιλιομέτρων και η αστυνομία, μέσα από ένα μικρό χωματόδρομο πάνω από το χωριό, προσπαθεί να παρακάμψει το αγροτικό μπλόκο και να διευκολύνει να περάσουν μόνο οδηγοί με ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται και στον Ισθμό όπου οι αγρότες στις 15.00 έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι Κορινθίας προκαλώντας κυκλοφοριακή ασφυξία στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.

Τέλος, στις 15.00 έκλεισε στην Σπάρτη και η γέφυρα του Ευρώτα στην εθνική οδό Σπάρτης -Τρίπολης από αγρότες της Λακωνίας.  

Δειτε Επισης

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τα Τέμπη-Τι κατέγραψε θερμική κάμερα 3 ώρες μετά τη σύγκρουση
Από ακατάσχετη αιμορραγία ξεψύχησε η 44χρονη μετά την επίθεση του συζύγου της στη Θεσσαλονίκη
Δύσκολη η στοιχειοθέτηση υποθέσεων για χειραγώγηση αγώνων-Μία κατέληξε στο Δικαστήριο από το 2021
Πυροβολισμοί σε ινστιτούτο αισθητικής στη Λεμεσό-Υπό διερεύνηση το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης
Νέο αίτημα εκταφής κατέθεσε ο πατέρας του Παύλου Ασλανίδη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη
Ποινή φυλάκισης 12 ετών σε 45χρονο για εισαγωγή πέραν των 19 κιλών ναρκωτικών στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Απόφαση σταθμός για συνταγές από ιατρούς εκτός ΓεΣΥ, μπάζει η νομοθεσία-Δεν διαχωρίζονται οι συμβεβλημένοι πάροχοι
Καταγγελία εναντίον ιδιωτικού σχολείου ότι απειλεί να διώξει μαθητές λόγω αναφορών για αυξημένα δίδακτρα
Greek Mafia-Oι συνομιλίες μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Ρωσόφωνης Μαφίας στο λαθρεμπόριο τσιγάρων
Αντιδρούν βουλευτές για το νομοσχέδιο για λαμπρατζιές-«Υπερβολικά αυστηρό και ανεφάρμοστο»