Ανάστατοι στο ΔΗΚΟ ελέω Ματσάκη

Αναστάτωση προκαλεί στο ΔΗΚΟ η πληροφορία ότι ο Μάριος Ματσάκης επιστρέφεις ως υποψήφιος του κόμματος για τις προσέχεις βουλευτικές εκλογές στην Λεμεσό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ρεπόρτερ, πολλά στελέχη του κόμματος, τόσο από το επίσημο όσο και από το ανεπίσημο ΔΗΚΟ, δεν κρύβουν την οργή τους από την συγκεκριμένη εξέλιξη.
 
Για παράδειγμα μέλος της  ηγεσίας του ΔΗΚΟ διερωτήθηκε, εάν ο Νικόλας είναι έτοιμος να βάλει στο ψηφοδέλτιο τον μοναδικό ίσως πολιτικό στην Κύπρο, που τάχθηκε δημόσια υπέρ της δημιουργίας δύο κρατών. 
Άλλο ιστορικό στέλεχος του κόμματος υπενθύμισε ότι ο πρώην Ευρωβουλευτής, ήταν πρωταγωνιστής σε αρκετά φαιδρά περιστατικά που εξέθεσαν τον τόπο και το ΔΗΚΟ, υπενθυμίζοντας μάλιστα  ότι είναι αδιανόητο να συζητείται η συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιο ενός ατόμου που ήταν ανθυποψήφιος του Τάσσου Παπαδόπουλου στις προεδρικές εκλογές του 2008.

Σημειώνεται πάντως πως σε συνέντευξη της στο Καναλι 6, η εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία ότι ο Μάριος Ματσάκης θα είναι υποψήφιος του κόμματος στην Λεμεσό στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.
Ωστόσο απαντώντας σε άλλη ερώτηση τόνισε με νόημα ότι οι υποψήφιοι βουλευτές θα πρέπει να είναι έντιμοι και άφθαρτοι.
Υπενθυμίζεται τέλος πως και αρκετά μέλη του ΔΗΚΟ που προέρχονται από την νεολαία του κόμματος έχουν ήδη διαμηνύσει δημόσια πως θα ήταν σοβαρή οπισθοδρόμηση για την εικόνα του κόμματος εάν ο Μάριος Ματσάκης συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. 
 
 

Δειτε Επισης

Νέες έρευνες φυσικού αερίου στη αν. Μεσόγειο εξαγγέλλει ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας
Στη Λευκωσία την ερχόμενη βδομάδα τα συνέδρια της Διασποράς
Στο 22% στο τέλος Ιουνίου η υλοποίηση αναπτυξιακών δαπανών του προϋπολογισμού
Συνεχίζει στο ίδιο τέμπο ο Τατάρ-«Αν υπάρξει συμφωνία, το ψευδοκράτος θα είναι μέρος της λύσης ως κυρίαρχο τουρκικό κράτος»
Τηλεδιάσκεψη για τον Great Sea Interconnector με αίτημα Κομισιόν-Ζήτησε ενημέρωση
Eπίσκεψη εργασίας του υπουργού Εξωτερικών της Αρμενίας στην Κύπρο
Επανεξελέγη Ανώτατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ ο Σάββας Τσίβικος
Α. Δημητρίου: Να αξιοποιήσουμε την κινητικότητα που παρατηρείται
Ξεκαθαρίζει ο Χριστοδουλίδης για τερματικό-«Παρέμβαση αν ανακοινώναμε κάτι πριν την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»
Η απόφαση για τον Επίτροπο της Κύπρου θα καθοριστεί από το χαρτοφυλάκιο-Προστιθέμενη αξία αναζητά ο Πρόεδρος