Εμείς ήρθαμε απλά να παραλάβουμε αυτοκίνητο

Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο το κουβάρι της υπόθεσης απόπειρας απαγωγής 4χρονης, από τρεις Νορβηγούς «πληρωμένους απαγωγείς».
 Για άλλες έξι μέρες θα παραμείνουν υπό κράτηση οι τρεις Νορβηγοί Περιπλέκεται αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας απαγωγής 4χρονης, η οποία διαμένει στην Κύπρο με την Κύπρια μητέρα της.
Σήμερα κατά την ακροαματική διαδικασία έκδοσης εντάλματος  ανανέωσης της προσωποκράτησης των τριών Νορβηγών υπόπτων, ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε ότι η αστυνομία αναζητά και τέταρτο άτομο το οποίο πληροφορίες φέρουν να συνεργάζεται με τους συλληφθέντες. Ο ανακριτής δεν αναφέρθηκε στην εθνικότητα του ατόμου που αναζητείται.
Ο συνήγορος υπεράσπισης των Νορβηγών ανέφερε ότι οι ύποπτοι ήρθαν στην Κύπρο με σκοπό να παραλάβουν το αυτοκίνητο του πατέρα της τετράχρονης και να το μεταφέρουν μέσω κατεχομένων στην Τουρκία κι από εκεί στην Αγγλία. Οι τρεις Νορβηγοί αρνούνται ανάμιξη στην υπόθεση, παρόλο που στην κατοχή τους βρέθηκαν χάρτες του σπιτιού που διαμένει το κοριτσάκι με την Κύπρια μητέρα του, καθώς και του νηπιαγωγείου που πηγαίνει.  
Να υπενθυμίσουμε ότι οι ύποπτοι συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές. Η Αστυνομία είχε ενημέρωση από τη νορβηγική Αστυνομία, ότι τρία πρόσωπα, θα έφταναν μέσω κατεχομένων στις ελεύθερες περιοχές, με σκοπό να απαγάγουν κοριτσάκι κατόπιν οδηγιών του Νορβηγού πατέρα του.
Στο μεταξύ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η υπόθεση από πλευράς Μέσων Ενημέρωσης της Νορβηγίας, κάποια εκ των οποίων έφτασαν στην Κύπρο για κάλυψη του όλου
 
 
 
 
  
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Περίπου 15.000-18.000 άνθρωποι πάσχουν από άνοια στην Κύπρο-Όπλο αντιμετώπισης η έγκαιρη διάγνωση
Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού-Στους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Η τρομακτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Κύπρου-«Σωσίβιο δυτικών χωρών στην περιοχή»
Δήμαρχος Πάφου και Πρύτανης ΤΕΠΑΚ θα διανυκτερεύσουν στη φοιτητική εστία
Και σε έφηβους μπορεί να χορηγηθεί το εμβόλιο για την mpox-«Σημαντικό βήμα προόδου»
Μύρισε απότομα φθινόπωρο-Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και δυνατούς ανέμους
Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας