Σίγησε το ραδιόφωνο του ISIS

Οι ΗΠΑ πραγματοποιήσαν αεροπορικές επιθέσεις στο ανατολικό Αφγανιστάν σκοτώνοντας 29 μαχητές του ISIS και καταστρέφοντας τον ραδιοφωνικό σταθμό της τρομοκρατικής ομάδας.

Οι επιδρομές έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας στην επαρχία Νανγκαρχάρ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπος του κυβερνήτη της εν λόγω επαρχίας Ataullah Khogyani. Ο Khogyani δήλωσε πως ανάμεσα στα 29 μέλη του …..που σκοτώθηκαν τα οκτώ εργάζονταν τόσο για το ραδιόφωνο των τρομοκρατών όσο και για τη διαδικτυακή τους προπαγάνδα.

Μέχρι τότε, ο ISIS είχε την ευκαιρία να κάνει on-air προπαγάνδα από την πρωτεύουσα της Νανγκαρχάρ, Τζαλαλαμπάντ.

Οι επιδρομές των ΗΠΑ πάντως δεν έπληξαν μόνο τις ραδιοφωνικές εγκαταστάσεις των τζιχαντιστών, αλλά και όλο τον διαδικτυακό τους εξοπλισμό.
 
Πηγή: CNN
 
 
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγαν να απαγάγουν την κόρη επιχειρηματία στο Παρίσι-Ήταν μαζί με των δύο ετών γιο της
Επιμένει ο Ζελένσκι για την ανάγκη παρουσίας Τραμπ στην Τουρκία-«Θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον Πούτιν»
Φρίκη στη Βραζιλία-Συνελήφθησαν 25χρονη και σύντροφός της για τον βιασμό και τον φόνο 20μηνου βρέφους
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ακυρώνει την απόφαση της Κομισιόν να αποκρύψει τα μηνύματα φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά
Σε ισχύ η εκεχειρία στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ και Κίνας-Οι δεσμοί που αίρονται και τα σημεία τριβής που παραμένουν
Νέα ισραηλινή διαταγή απομάκρυνσης κατοίκων από βόρειο τμήμα Γάζας
Σε τεντωμένο σχοινί οι ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Τουρκία, κυρώσεις αν δεν πάει ο Πούτιν
Διαβεβαιώσεις Τραμπ-«Έχουμε πλαίσιο πολύ γερής συμφωνίας με την Κίνα»
Άρχισε η ακρόαση για το αν θα απελευθερωθούν οι αδελφοί Μενέντεζ
Τουλάχιστον 21 νεκροί εξαιτίας κατανάλωσης νοθευμένων αλκοολούχων ποτών στην Ινδία