Έσβησε στα 30 του κάνοντας γυμναστική

Από την ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο προήλθε σύμφωνα με την νεκροψία που διενεργήθηκε στη σωρό του, ο θάνατος του 30χρονου Λένου Τσούκα από το Παραλίμνι.

Ο άτυχος νεαρός έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που βρισκόταν σε γυμναστήριο στο Παραλίμνι. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός.

Η είδηση συγκλόνισε την κοινωνία τόσο στο Παραλίμνι όσο και στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου αφού η οικογένεια Τσούκα είναι από τις πιο γνωστές στην περιοχή. Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Λένου κανένας δεν ήθελε να πιστέψει στο τραγικό συμβάν, ενώ όλοι όσοι τον γνώριζαν είχαν μόνο τα καλύτερα να πουν για τον χαρακτήρα και το άτομό του.
Η κηδεία του άτυχου Λένου θα τελεστεί αύριο Σάββατο από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι στις 12.30 το μεσημέρι.
 
 
 
 
  
 
 

Δειτε Επισης

Αψηφά τα δικαστήρια o Tραμπ, επιμένει για δασμούς και ξεθάβει το τσεκούρι του εμπορικού πολέμου με Κίνα
Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του στο Ρέθυμνο
Σηκώνει ξανά άγκυρα το Daleela για το φετινό πρώτο ταξίδι-Αναμένονται 170.000 ταξιδιώτες το 2025
Αισιόδοξη η Ολγκίν για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο-«Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη, μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο»
To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Κλειστός από τη Δευτέρα ο δρόμος προς τον ποταμό Λιοπετρίου λόγω εργασιών
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού