Αυτοί θα είναι οι μισθοί των 3 χιλιάδων επαγγελματιών στον στρατό

 Πληροφορίες σε σχέση με τον τρόπο που θα γίνουν οι προσλήψεις των 3 χιλιάδων επαγγελματιών οπλιτών, εξασφάλισε και παρουσιάζει ο reporter.com. cy.
 
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας,  η πρόσληψη των 3 χιλιάδων οπλιτών θα γίνει στον Δεκέμβριο του 2016  και ο μισθός τους θα είναι 1100 ευρώ ακαθάριστος.  
 
Το πρώτο συμβόλαιο που θα υπογράψουν θα είναι για ένα χρόνο δοκιμαστικά και αν το σύστημα λειτουργήσει καλά  θα γίνονται τριετείς συμβάσεις που θα ανανεώνονται στην λήξη τους.
 
Δικαίωμα υποβολής αίτησης  για ένταξη στην ομάδα των επαγγελματιών οπλιτών θα έχουν άτομα μέχρι 32 ετών, οι οποίοι θα έχουν συμπληρώσει την στρατιωτική τους θητεία και θα έχουν λευκό ποινικό μητρώο. Προτεραιότητα θα δοθεί σε ανέργους που ήδη λαμβάνουν ΕΕΕ  ή ανεργιακό.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Εξήγγειλε από τη Γενεύη υποψηφιότητα για την Προεδρία των Οικολόγων ο Κυριάκος Τσιμίλλης
Ταξιδεύει για Γενεύη ο Τατάρ με το αφήγημα για δύο κράτη στη βαλίτσα-«Το τεφτέρι της ομοσπονδίας έκλεισε»
Η ώρα της Γενεύης-Τριμερές δείπνο και διπλό Εθνικό Συμβούλιο στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας
Στη Γενεύη η κυπριακή αποστολή-«Πυξίδα μας η ελπίδα και η προοπτική μία επανενωμένης πατρίδας»
Γιώργος Περδίκης: Μέσα από τη Διάσκεψη στη Γενεύη να βρεθεί τρόπος να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία
Αναχώρησε για τη Γενεύη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυπριακή αποστολή (pics)
ΓΓ ΑΚΕΛ: Στο χέρι μας να μετατρέψουμε σε ευκαιρία λύσης τη συνάντηση στη Γενεύη
Α. Βαφεάδης: Ευκαιρία για εποικοδομητικό διάλογο η άτυπη στη Γενεύη
Δεν πάνε ούτε για να συνεχίζουν διαδικασία, ούτε για επανέναρξη των συνομιλιών οι Τούρκοι στη Γενεύη
Το μήνυμα Αβέρωφ σε ΠτΔ λίγο πριν τη Γενεύη-«Δείξε θάρρος και τόλμη και θα με βρεις στο πλάι σου»