Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρνακας 76χρονη από τη Βρετανία

  Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας γυναίκα ηλικίας 76 χρόνων από τη Βρετανία μόνιμη κάτοικος Ορόκλινης, η οποία τραυματίστηκε το μεσημέρι σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Λάρνακα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ίδιο σημείο όπου στις 14 Φεβρουαρίου έχασε τη ζωή του ο Ανδρέας Παύλου, 18 χρόνων από τη Λάρνακα και στις 12 του μήνα ο Νίκος Φλουρέντζου, 88 χρόνων επίσης από τη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι Βρετανός ηλικίας 77 χρόνων, μόνιμος κάτοικος Ορόκλινης οδηγούσε το αυτοκίνητό του με συνοδηγό τη σύζυγό του, ηλικίας 76 χρόνων, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα.
 
Ο 77χρονος στη προσπάθεια του να στρίψει δεξιά σύμφωνα με την πορεία του, προς την οδό Αρχιμανδρίτου Μακαρίου Μαχαιριώτου, ανέκοψε την πορεία οχήματος που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από 30χρονο από το Ισραήλ, μόνιμο κάτοικο Πύλας.
 
Από τη σύγκρουση η 76χρονη εγκλωβίστηκε στο όχημα του συζύγου της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Και οι τρεις επιβαίνοντες των αυτοκινήτων τραυματίστηκαν και με ασθενοφόρα διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ο 77χρονος και ο 30χρονος εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και αφού έτυχαν των Πρώτων βοηθειών απολύθηκαν. Η Αστυνομία διενήργησε έλεγχο αλκοόλης στους δύο οδηγούς των οχημάτων με μηδενική ένδειξη.

Η 76χρονη υπέστη συνθλιπτικό κάταγμα στο αριστερό πόδι και εισήχθη στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου Λάρνακας.
 
Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή, χωρίς ωστόσο να λεχθεί στο παρόν στάδιο, λόγω της ηλικίας της κατά πόσον είναι εκτός κινδύνου.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
Αναμένει την έκθεση γεγονότων για τις 15χρονες η Μιχαηλίδου-Το πρωτόκολλο όταν λείπει παιδί από στέγη
Αρχίζει ο διάλογος για το σύστημα διορισμών-Ακούει εκπαιδευτικούς και καθορίζει πλάνο το ΥΠΑΝ
Τζόκερ έπαιξες; Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 14.600.000 ευρώ
Καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων για τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς και τα χρονοδιαγράμματα λήγουν
BINTEO: Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου-Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας στο κοινό
Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού-Πότε θα τεθεί σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Εντός Οκτωβρίου στο Υπουργικό οι τροποποιήσεις για στεγαστικά σχέδια προσφύγων-Τι αλλάζει
Γραφεία κηδειών ζητούν από ιατρούς να εκδώσουν παράνομα πιστοποιητικά θανάτου επί πληρωμής
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B