Η Ελλάδα δεν θα γίνει αποθήκη ψυχών

H Ελλάδα δεν θα αποδεχθεί να γίνει Λίβανος, `να γίνει αποθήκη ψυχών`, ακόμα και αν αυτό πάρει τη μορφή μιας μεγάλης χρηματοδότησης, προειδοποίησε ο Έλληνας Υπουργός, αρμόδιος για το μεταναστευτικό Γιάννης Μουζάλας, προσερχόμενος στην έκτακτη συνεδρίαση των Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
 
Ο Έλληνας Υπουργός προειδοποίησε ότι "η Ελλάδα δεν θα αποδεχθεί μονομερείς ενέργειες", και πως έχει την δυνατότητα και η ίδια "να κάνει μονομερείς ενέργειες".
 
Ο Υπουργός έκανε λόγο για κρίσιμη συνεδρίαση, κατά την οποία "θα πρέπει να πούμε ποια Ευρώπη θέλουμε", την Ευρώπη των κοινών αποφάσεων ή, όπως είπε χαρακτηριστικά "την Ευρώπη όπου τέσσερις αστυνομικοί διευθυντές, από χώρες και εκτός ΕΕ, θα μπορούν να αποφασίζουν και να ανατρέπουν αποφάσεις συνόδων κορυφής".
 
"Ερχόμαστε εδώ για να συζητήσουμε το πως θα αντιμετωπίσουμε μια ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, που κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν", είπε ο Υπουργός και τόνισε ότι "θα δούμε σήμερα, αν η Ευρώπη είναι ενωμένη, ή όχι".
 

Δειτε Επισης

Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας, αδελφός και συνεργός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα
Είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο Μουσχούρης-Στο μικροσκόπιο οι επαφές του
«Αιφνίδια αστοχία υλικού, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού»-Πώς πήρε φωτιά ο ασθενής στο «Αλεξάνδρα»
Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα εκταφής θύματος των Τεμπών από τον εφέτη ανακριτή
Ασθενής πήρε φωτιά στη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»-Διατάχθηκε έρευνα
«Πέντε λεπτά πριν περνούσα από το διαγνωστικό κέντρο»-Σοκάρει μαρτυρία για την εκτέλεση στο Χαλάνδρι
Ζητούν και τα ρέστα... Γονιός μήνυσε τον γιο της 85χρονης που της πέταξαν βαρελότα για το βίντεο που ανήρτησε
Πάνω από 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας-Οι δράστες πυροβολούσαν εναλλάξ
Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα
Ποιοι εκτέλεσαν τον Μοσχούρη στο Χαλάνδρι-Το ακριβό συμβόλαιο θανάτου για τον «θαμνάκια» της Greek Mafia