Έδειραν χρυσαυγίτη δημοτικό σύμβουλο στο Βόλο

Εισέβαλαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Καλούτσα.
 
Απότομα διακόπηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με αφορμή την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας Μεταναστών στην περιοχή, όταν επτά νεαροί που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Καλούτσα.
 
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα το στέλεχος της Χρυσής Αυγής αποχώρησε αιμόφυρτο μετά από παρέμβαση της αστυνομίας ενώ οι επτά νεαροί φεύγοντας από το δημαρχείο φώναζαν: «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες».
 
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει, λίγη ώρα πριν την είσοδο των επτά νεαρών στην αίθουσα.
 
 

 

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα-700 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν
Η κυβέρνηση Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να κλείσει το υπουργείο Παιδείας
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας