Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο 52χρονης

Υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στη 1.15π.μ. σήμερα ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 52χρονης, το οποίο οδηγείται από τον 26χρονο γιό της. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 26χρονου, στη Λευκωσία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από τον 26χρονο, ο οποίος την κατέσβησε χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η έγκαιρη επέμβαση του 26χρονου περιόρισε τις ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.
 

Δειτε Επισης

Αερογέφυρα μέσω Κύπρου για την επιστροφή πολιτών του Ισραήλ που εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό
Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
Η ξεκάθαρη πρόθεση ΗΠΑ να εμπλακούν στον πόλεμο και οι ενδείξεις-«Είμαστε στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης»
Το άγνωστο λογοτεχνικό έργο του Ανδρέα Κάρυου-Τα ποιήματά του από τα κρατητήρια των κατακτητών
Στο τραπέζι σκέψεις για επέκταση του εναλλακτικού σχολείου για παραβατικούς μαθητές-«Μεγάλο επιχείρημα»
Deadline μέχρι τον Σεπτέμβριο για γεφύρωση των διαφορών για το νέο σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός για στεγαστικό»
Χωρίς πιστοποιητικά λειτουργίας 83 μεγάλες επιχειρήσεις
Αύξηση 11,5% σε δύο χρόνια στους μισθούς-Στα 1.900 ευρώ ο ενδιάμεσος μισθός
Καθαιρέθηκε από το Συνοδικό Δικαστήριο ο Δήμος Σερκελίδης-Ομόφωνη η απόφαση