Φόνος Ντανιέλλας: Δεν τον βάλαμε στο συρτάρι

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τη στυγερή δολοφονία της 36χρονης Μολδαβής, Ντανιέλλας Ρόσκα, με την επικαιρότητα να παίρνει το δρόμο της και την υπόθεση να ξεχνιέται σιγά σιγά από την κοινή γνώμη, όχι όμως κι από την Αστυνομία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ, οι ανακριτές εξακολουθούν να διερευνούν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που έχουν ενώπιόν τους.

Ωστόσο η πηγή από την αστυνομία δεν ήταν σε θέση να μάς δώσει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το πού ή κατά ποιου προσώπου κινούνται οι έρευνες, διαβεβαιώνοντας μόνο ότι η υπόθεση σε καμία περίπτωση δεν έχει μπει στα συρτάρια με τα ανεξιχνίαστα και πως ακόμη υπάρχει αρκετός δρόμος ερευνών να διανυθεί.

Να θυμίσουμε ότι η αστυνομία την 1η Νοεμβρίου του 2015 βρήκε το θύμα στο σπίτι του, στη Λάρνακα, δεμένο πισθάγκωνα και με το κεφάλι σχεδόν διαλυμένο από τα χτυπήματα του δράστη στο έδαφος.  Η 36χρονη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, δεν πέθανε ακαριαία αλλά έμεινε αβοήθητη στο πάτωμα με αποτέλεσμα να βρει φρικτό και βασανιστικό θάνατο πνιγμένη από το αίμα της.

Δεν φαίνεται εξάλλου να υπήρξαν ίχνη παραβίασης της πόρτας κάτι που από την πρώτη στιγμή οδήγησε τους ανακριτές στο συμπέρασμα ότι θύτης και θύμα πιθανότατα γνωρίζονταν.

Ο δράστης μπαίνοντας στο διαμέρισμα έβγαλε όλη του την οργή στο θύμα, ενώ φρόντισε απ’ την αρχή να διευκολύνει το «έργο» του δένοντας τα χέρια της Ρόσκα πισθάγκωνα, προφανώς για να παψει να αντιστέκεται στην εκδικητική μανία του.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Πρώτη Κυρία: Στόχος η θεσμοθέτηση του Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Θλίψη ΠτΔ για το θάνατο του Χ. Μυλωνά. «Διέπρεψε στους τομείς των επιχειρήσεων»
Λύπη για καθυστέρηση ανέγερσης ειδικού σχολείου «Απ. Λουκάς» εκφράζει η ΠΟΕΔ
Με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών ξεκίνησε το Φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»
Περιοδεία ΠτΔ σε όλες τις επαρχίες-«Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να έχουμε περισσότερο κόσμο στην ύπαιθρό»
Εκδήλωση διαμαρτυρίας από ιδιοκτήτες ελλιμενισμένων σκαφών στη Μαρίνα Λάρνακας
Συστήνεται η διυπουργική επιτροπή για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού-Οι βασικές αλλαγές που δρομολογούνται
Οι ιδιωτικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ζητούν απομάκρυνση από την Επιτροπή Παιδείας του Χρ. Σαββίδη
Συνάντηση Δήμου Ακάμα-φορέων για το πολεοδομικό έργο στους Τάφους των Βασιλέων και Κόλπων των Κοραλλίων
Απεβίωσε ο Χαράλαμπος Μυλωνάς-Χαρακτηρίστηκε ως ο πρωτεργάτης της Κυπριακής Ναυτιλίας